Liczba postów: 43
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: Quark75
Hej,
CMDR Quark75 - prywatnie Andrzej wiosen już 41.
Po walce z uruchomieniem joisticka w Win10 od 2 dni w Elite.
Na razie rozgryzam sterowanie (konfiguruję przyciski na drążku) i podstawowe rzeczy w trybie SOLO.
Gram głównie późno z racji obowiązków - w pracy staram się w wolnym czasie dokształcać.
Pozdrawiam
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
CMDR: semprini
27.05.2017, 02:16 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.05.2017, 02:17 UTC przez semprini.)
Paweł, rocznik 80. Warszawa. CMDR SEMPRINI.
Elite kupiłem jakoś zaraz po premierze, ale nie miałem okazji dużo pograć - kiepsko z wolnym czasem, a poza tym przez ostatnie półtora roku nie miałem prawie w ogóle dostępu do sensownego internetu.
Teraz wróciłem, polatałem trochę, zarobiłem pierwsze parę milionów i mam w planach kupno HOTASa, żeby latać jak pro.
Wciąż myślę o sobie jako o totalnym żółtodziobie. Gram raczej w SOLO.
Liczba postów: 32
Reputacja:
3
CMDR: Bolthorn
29.05.2017, 11:39 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.05.2017, 11:48 UTC przez Bolthorn.)
Witam.
Mam na imię Tomek. Dzisiaj kończę 39 lat. Mieszkam w Gdyni. W Elite Dangerous gram zaledwie od kilku dni, ale mam za to rozegranych wiele tysięcy godzin przez ponad 5 lat w Elite II Frontier na wspaniałej Amidze. Poza Elite uwielbiam Steel Panthers, serie Civilizaton i Total War oraz Kerbal Space Program. Z MMO to w WOT'a pod nickiem Bergelmir. Oprócz grania, dużo czytam. Interesuję się historią, a w szczególności historią wojskowości i militariami. Poza tym, interesuję się niemal wszystkim co wzbogaca wiedzę. Śmiało mogę powiedzieć, że jestem człowiekiem renesansu i chociaż moja życiowa partnerka uznaje, że nią się już nie interesuje to nie jest to prawda. Interesuję się Nią i to bardzo, ale przecież się nie rozdwoje. Mam misję do wykonania.
Serdecznie pozdrawiam
Cmdr Bolthorn
Liczba postów: 198
Liczba wątków: 4
Reputacja:
19
Platforma:
CMDR: Kadmilos
.png)
.png)
.png)
.png)
Witam wszystkich. Mam na imie Michał pochodzę z Gdyni. Moje zainteresowania to historia II WŚ, i szeroko pojęta fantastyka od Cyberpunka do wiedźmińskich realiów.
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.