Zapraszamy do odwiedzin husarskich systemów!
Trzeba rozpropagować specyfik. Reklama dźwignią handlu Biggrin
Odpowiedz
Czy jako nowy gracz jest sens lecieć do tego systemu i tam zacząć się rozwijać czy to za daleko/nie opłaca się?
Odpowiedz
Ja uważam, że sens jest; jak wbijesz sobie reputację na allied będziesz mógł znaleźć całkiem dochodowe misje w ponad 30 systemach Smile
Odpowiedz
A jak że stopniami federacji czy imperium?
Odpowiedz
(07.06.2017, 09:29 UTC)Bolthorn napisał(a): A jak że stopniami federacji czy imperium?

U nas raczej kiepsko z racji tego, że jesteśmy "Independent".
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
(07.06.2017, 09:34 UTC)Drakkainen napisał(a):
(07.06.2017, 09:29 UTC)Bolthorn napisał(a): A jak że stopniami federacji czy imperium?

U nas raczej kiepsko z racji tego, że jesteśmy "Independent".

Wiem, widziałem. Dlatego wybaczcie, ale na początek wybrałem latanie dla organizacji zrzeszonych i poza Waszym podwórkiem. Za to z pewnością nie raz wpadnę z kurtuazyjną wizytą.
Odpowiedz
Zapisane, trzeba wieczorem rozgrzać silniki i zatankować Smile
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz
To już wiem gdzie będę latał jak doposażę moją Kondę.
Odpowiedz
Wczoraj przyleciałem Biggrin Niestety nie było żadnych pilotów latających pod PS4 Sad Dodane do zakładek niedługo ponownie odwiedzę Biggrin
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz
(12.07.2017, 10:03 UTC)Funkorama napisał(a): Wczoraj przyleciałem Biggrin Niestety nie było żadnych pilotów latających pod PS4 Sad Dodane do zakładek niedługo ponownie odwiedzę Biggrin

Graczy na PS4 jest stosunkowo mało, więc na chwilę obecną najprościej będzie się chyba po prostu umówić z kimś na konkretną akcję. Mam szczerą nadzieję, że szybko się to zmieni!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz