Leciałem sobie niewinnie eksploracyjnym statkiem i zaatakował mnie pilot Tracey Tango należący do SDC, na szczęście miał statek z niepodrasowanymi silnikami, więc zdołałem uciec. Tak czy siak wyznaczam nagrodę za jego/jej głowę, do wypłacenia po przedstawieniu dowodów.
Uważajcie na siebie!
(21.05.2017, 08:11 UTC)Baton napisał(a): Leciałem sobie niewinnie eksploracyjnym statkiem i zaatakował mnie pilot Tracey Tango należący do SDC, na szczęście miał statek z niepodrasowanymi silnikami, więc zdołałem uciec. Tak czy siak wyznaczam nagrodę za jego/jej głowę, do wypłacenia po przedstawieniu dowodów.
Uważajcie na siebie!
Hmmm, wygląda na to, że potrzebujemy jakiegoś profesjonalnego skrzydła wojowników PvE
Liczba postów: 1,205
Liczba wątków: 39
Reputacja:
165
Platforma:
CMDR: szarik
(21.05.2017, 08:11 UTC)Baton napisał(a): Leciałem sobie niewinnie eksploracyjnym statkiem i zaatakował mnie pilot Tracey Tango należący do SDC, na szczęście miał statek z niepodrasowanymi silnikami, więc zdołałem uciec. Tak czy siak wyznaczam nagrodę za jego/jej głowę, do wypłacenia po przedstawieniu dowodów.
Uważajcie na siebie!
Hm... a nie mogłeś go staranować, albo zahaczyć podwoziem o jego silniki (manewr 2MIRA) itp.
Liczba postów: 469
Liczba wątków: 7
Uważajcie na siebie!
Jaką nagrodę proponujesz?
(21.05.2017, 11:30 UTC)RADKO707 napisał(a): Jaką nagrodę proponujesz?
Myślę, że najlepiej będzie jak ten co go zestrzeli to niech sobie sam kupi co tam chce i w ten sposób obaj będziemy zadowoleni. No i jeszcze można pozbierać wszystkie matsy jakie z Tracy wypadną, taki extra bonus.
Liczba postów: 158
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
Może być ciężko go znaleźć bo wydaje mi się że jest to NPC.
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
(21.05.2017, 15:39 UTC)Milek napisał(a): Może być ciężko go znaleźć bo wydaje mi się że jest to NPC.
to jest na 100 % npc, szansa trafienia jakas tam jest
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
21.05.2017, 16:32 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.05.2017, 16:32 UTC przez Baton.)
(21.05.2017, 15:56 UTC)Yata_PL napisał(a): to jest na 100 % npc,
NPC?!!! Ja cie kręcę, ale ulga, namawiałem ją przez 5 minut żeby się ze mną umówiła na drinka w Sobieskim a ona nic, już myślałem że coś ze mną nie tak, zębów nie wymyłem czy coś, a to NPC... ale heca!
(21.05.2017, 16:32 UTC)Baton napisał(a): (21.05.2017, 15:56 UTC)Yata_PL napisał(a): to jest na 100 % npc,
NPC?!!! Ja cie kręcę, ale ulga, namawiałem ją przez 5 minut żeby się ze mną umówiła na drinka w Sobieskim a ona nic, już myślałem że coś ze mną nie tak, zębów nie wymyłem czy coś, a to NPC... ale heca! 
Dobra dobra, już się nie tłumacz.... jasne "nie wiedziałem" to jest trochę wyświechtana wymówka.... BTW od tej strony nie dałeś się poznać
(21.05.2017, 18:20 UTC)Rysiek napisał(a): BTW od tej strony nie dałeś się poznać 
"Ale wstyd przed Ryśkiem"
|