Liczba postów: 318
Liczba wątków: 3
Reputacja:
11
Platforma:
CMDR: GROCHU
21.04.2017, 20:41 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.04.2017, 20:42 UTC przez GROCHU.)
Hej,
Rafał z tej strony, latam głównie pytonem i zbieram, zbieram, zbieram na ankę. Jestem w Husarii od ... jakiegoś bliżej nieokreślonej czasu-kto chce niech sobie sprawdzi  Ostatnio jestem rzadko w grze - pochłania go moja 1,5 letnia "różowa" pociecha  Miłych lotówi nie dajcie się zabić - chyba, że ktoś lubi
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
Lol, znowu ten awatar
Liczba postów: 441
Liczba wątków: 3
Reputacja:
24
Quarion rozentuzjazmowany widzę  drabble prawdę mówiły!
Witaj z powrotem Albert  . Patrząc na avatar przeczuwam wakacje
Albert! Ty sam wiesz co...
Liczba postów: 89
Liczba wątków: 1
Reputacja:
9
(21.04.2017, 19:51 UTC)albert marstalker napisał(a): Pod skrzydłami Husarii latałem już jakiś czas temu, aczkolwiek potrzebna była przerwa. Teraz zdecydowałem się wrócić i chciałbym podziękować Dowództwu za danie mi szansy
Pozdrawiam wszystkich.
Cześć i witamy z powrotem.
Nie wiedziałem, że do husarii można sobie od tak wrócić. A mnie straszono, zastraszano, że pilnuj się, obserwujemy cię, patrzymy ci na ręce, jak coś to wywałka bez powrotu, bo tutaj tak po prostu się nie wraca, tu po prostu trzeba być. A tu masz, wydało się.
Pozdrawiam serdecznie.
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 2
Reputacja:
9
CMDR: Albert Marstalker
(23.04.2017, 15:33 UTC)Zetarus napisał(a): (21.04.2017, 19:51 UTC)albert marstalker napisał(a): Pod skrzydłami Husarii latałem już jakiś czas temu, aczkolwiek potrzebna była przerwa. Teraz zdecydowałem się wrócić i chciałbym podziękować Dowództwu za danie mi szansy
Pozdrawiam wszystkich.
Cześć i witamy z powrotem.
Nie wiedziałem, że do husarii można sobie od tak wrócić. A mnie straszono, zastraszano, że pilnuj się, obserwujemy cię, patrzymy ci na ręce, jak coś to wywałka bez powrotu, bo tutaj tak po prostu się nie wraca, tu po prostu trzeba być. A tu masz, wydało się. 
Pozdrawiam serdecznie.
Otóż nie można od tak sobie wrócić. Najpierw należy dokładnie wypucować Hetmanowi obuwie.... żart oczywiście 
Jeśli chodzi o powrót to ja postanowiłem wrócić, natomiast Dowództwo podjęło decyzję o moim ponownym przyjęciu i jak widzisz kolego zaczynam od najniższej rangi, a w "poprzednim życiu" troszkę porobiłem dla Husarii co chyba zostało zapamiętane
Van Daalu pamiętam i powiem ci szczerze, że zawsze mnie dręczyło, iż mam niezałatwioną tą bardzo ważną sprawę, a teraz jest doskonała okazja aby się wywiązać z danego słowa
Krutek napisał:
"Bardzo chętnie spotkam się dziób w dziób, z Anakondą, opartą na samych shield boosterach - nie będę musiał przełamywać jej tarczy, ugotuję ją od środka. Najpierw spalą się HS, PD, Chaff, potem zaczną padać bronie, następnie zaczną wariować moduły, kadłub będzie się topił, ale tarcza będzie trzymać. Po jakimś czasie, tarcza padnie, odsłaniając na wpół spalony wrak, którego dobicie będzie czystą sadystyczną przyjemnością "
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
CMDR: ALF1975
Hej jestem Darek , 42 latka . Elitka kupiłem dawno temu (starość nie radość więc nie pamiętam kiedy) chyba jakoś po premierze . Troszkę pograłem (mało) i wyjechałem . Później nie wracałem do gry . Teraz po latach ..... Wracam
02.05.2017, 07:59 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.05.2017, 08:00 UTC przez Azorus.)
Witam mam na imię Leszek i pochodzę z Bytomia (Śląsk).
Rocznik 85.
Lubię:
praktycznie wszystko co jest Sci-fi
praktycznie każdy rodzaj muzyki,
Pić (nie chodzi o wodę),
Jeść (wszystko co pyszne),
Elite dangerous - wręcz uwielbiam 
Jeździć na rowerze
Nie lubię:
Kaca
Rachunków
Kredytów (tych do spłacenia)
Polityków
Wstawać wcześnie rano
Pracuję w IT (ale byłem też księgowym, magazynierem, doradcą klienta i logistykiem), mam żonę i 1,5 rocznego synka.
Jestem założycielem rywalizacji "Śmierdzącego Lenia" na platformie endomondo.
Mam nadzieję, że bycie w waszych szeregach pozwoli mi na lepszą zabawę w świecie Elite. Chciałbym wspólnie eksplorować galaktykę, uczestniczyć w Eventach itp.
Liczba postów: 200
Liczba wątków: 0
Reputacja:
14
Platforma:
CMDR: Biomm
Cześć Łukasz z tej strony  37 lat Nowy tutaj.
W Elite gram od 5 miesięcy, wersja XO. Wersją z Horizons Kiedyś grałem w Elite na Amidze i PC 
Głównie bounty hunting, handel i chce w przyszłości zająć się eksploracja Piractwu mówię Nie 
Powoli buduję własny park maszyn
Vulture, FAS, Python, Diamondback Explorer, Anaconda
Gram głównie na Priv Szykuje się na granie w Open
Pozdrawiam Wszystkich
|