TESO (darmowy dłuuuugi weekend)
Bliżej 50.
Odpowiedz
Może z dodatkami, ale sama gra na pewno nie ściąga 50 Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
ile by nie zajmowało warte odinstalowania czegoś innego
Odpowiedz
Jesteście w jakiejś jednej gildii? Coś polecicie?
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz
tam możesz być jednocześnie w 5 gildiach. Ja jestem w 3 z czego jak już gram w grupie coś, a przyznam się, że to tylko jak mam world bossa do ubicia, albo loch do zrobienia, to w sumie gram z ludźmi z jednej z nich. Nazywa się Mystics http://mystics-teso.enjin.com/ ogólnie bardzo spoko i pomocni ludzie.
Odpowiedz
Mamy znów darmowy łikend na STEAM i rabat , gra za 10 EURO.
Czekam, właśnie się paczuje.......
Ściągnąłem instalkę podczas ostatniego darmowego, ale gra się nie uruchomiła, serwery szlak trafił i nie mogłem się zalogować przez dwa wieczory...
Wiec wtedy sobie darowałem, mam nadzieję iż teraz się uda.

EDIT:

Gre miałem zainstalowaną, od godziny ją paczuje z pełną prędkością światłowodoru, do 45MB/s, więc ich serwery chyba wkońcu dają radę, lecz niestety muszę zgodzić się z Pieniasem

"bliżej 50GB" ma instalka +plus pacze i ich pacze , nawet chyba dużo więcej.......

EDIT2:

Ta gra to porażka, jak wcześniej, tak i teraz, okazało się, że mam postać na 3lvl , a ostatnio grać nie mogłem, coś mi się wspomina, chyba kiedyś to kupiłem i oddałem??
Ta gra to przykład tego iż mózg wymazuje złe wspomnienia, być może sie upiłem po ostatniej sesji, jejku, to już stary Conan i GW stoi dwa szczeble wyżej.
Chyba odpalę GW2 jak będę chciał inne MMO aniżeli ELITE pograć.
Odpowiedz
Oj to graliśmy chyba w 2 różne gry. Dla mnie w tej chwili to najlepsze MMO na rynku.
Odpowiedz
(15.04.2017, 17:36 UTC)white_wolf99 napisał(a): Oj to graliśmy chyba w 2 różne gry. Dla mnie w tej chwili to najlepsze MMO na rynku.

Też się zgadzam Smile ale jeżeli ktoś na 3 lvl jest w stanie zrecenzować grę, to chyba wszystko wiadomo o wartości recenzji Biggrin
Odpowiedz
Skończyłem przy 4lvlu, no dobra prawie 5.

Ta gra to kupa, ma odrażającą grafikę, taki sam gameplay, mapy są puste i brzydkie, fajnie to wygląda tylko na podrasowanych filmikach, być może JEDYNIE grający MMO dają tej grze dla mnie jakiś sens istnienia.

Wolałbym odpalić ponownie KNIGHT ONLINE.

Pewnie bym to łyknoł będąc wyposzczony po roku bez kompa, ale normalnie nie, biorąc pod uwagę ceny gier czasami bliskie zera, po prostu mam kilka świetnych gier w kolejce, teraz Tyrany w połowie a czekają na mnie Hard West i Shadowrun.

CZTEWRY RAZY NIE DLA TESO:

1.Fabularnie, dla mnie to bezdyskusyjne zero.
2.Jeśli chodzi o grind to jest średnio. Czyli zero, bez sensu, znajdując choć jeden z setki śmieci powinienem powiedzieć "łał" albo choć zwrócić na coś uwagę, a tak nie było.
3.Od tej grafiki naprawdę zaczęły mnie boleć oczy, a nie jestem uzależniony od HajEndowej grafy, czasami odpalę sobie gierkę z epoki dinozaurów(Mam działające PS i Atari Smile )
4.Recenzenci w prasie i necie jechali po TESO i mieli rację. Mówić, że gra jest dobra i fajna to........ to sam nie wiem co sądzić.
Odpowiedz
(16.04.2017, 18:01 UTC)Galactic Trader napisał(a): Skończyłem przy 4lvlu, no dobra prawie 5.

Nawet dalej nie czytam Biggrin

EDIT: Przełamałem się, chciałem zobaczyć kto potrafi ocenić fabułę i wygląd map gry MMO nie wychodząc z wyspy tutorialowej. Nie będę tego komentował, nie ma sensu.

Co do 4 punktu, osobiście jechałem po TESO. Po premierze, 3 lata temu. Trochę się od tego czasu gra zmieniła, ale co ja wiem, mamy tylko 2 postaci na maksymalnym levelu...
Odpowiedz