1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
Prawdę mówiąc wolałbym sytuację, kiedy mi się nie wyświetlają żadne avatary od sytuacji, w której widzę avatar Wołodyjowskiego (ten poprzedni).
Odpowiedz
Mam problem ze sterownikami myszy, mówiłem już o tym na TS. jak tylko wejdę do menu to kursor skacz, pojawiają się dwa i td.
Masakra co zrobić ? Huh Huh Huh
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
(14.04.2017, 07:58 UTC)Pajk napisał(a): Prawdę mówiąc wolałbym sytuację, kiedy mi się nie wyświetlają żadne avatary od sytuacji, w której widzę avatar Wołodyjowskiego (ten poprzedni).

Ja go widzę na codzień, ale wciąż mi mało.
Odpowiedz
Też mi mysz nie działa normalnie, ponieważ dużo rzeczy jest skopanych (tak jak pointer na mapie) to sobie czekam aż wypuszczą patcha i w zasadzie jestem bardzo zaskoczony że na drugi dzień nie było.
Z myszą mialem duży problem jak kontroler do xboxa był podpięty bo wtedy kursor żył swoim własnym życiem, jak odpiąłem ten kontroler to przynajmniej kursor sam z siebie nie szaleje, ale mysz nadal się nie nadaje do użytku.
Odpowiedz
(14.04.2017, 08:25 UTC)Baton napisał(a): Też mi mysz nie działa normalnie, ponieważ dużo rzeczy jest skopanych (tak jak pointer na mapie) to sobie czekam aż wypuszczą patcha i w zasadzie jestem bardzo zaskoczony że na drugi dzień nie było.
Z myszą mialem duży problem jak kontroler do xboxa był podpięty bo wtedy kursor żył swoim własnym życiem, jak odpiąłem ten kontroler to przynajmniej kursor sam z siebie nie szaleje, ale mysz nadal się nie nadaje do użytku.

Dokładnie, Dokładnie to samo Sick
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
(14.04.2017, 08:32 UTC)RANDARIO napisał(a): [quote pid='66387' dateline='1492158300']
Dokładnie, Dokładnie to samo Sick

[/quote]

BTW na mapie galaktyki mysz mi się rusza normalnie, w menu na stacjach się działy cuda, ale jestem na małym eksplo, więc mi nie zależy za bardzo, żeby wnikać Smile
Odpowiedz
(14.04.2017, 08:00 UTC)RANDARIO napisał(a): Mam problem ze sterownikami myszy, mówiłem już o tym na TS. jak tylko wejdę do menu to kursor skacz, pojawiają się dwa i td.

Też to miałem, u mnie pomogło przestawienie opcji Graphics->Mouse cursor->wybieramy OS cursor
Odpowiedz
Cokolwiek przebąkują o hotfixach?
Odpowiedz
właśnie nic nie widzę, w UK jest od dziś długi weekend do wtorku, więc pewnie pół ekipy jak nie większość jest w domu. Byłem pewny, że do wczoraj coś wypuszczą.
Odpowiedz
(13.04.2017, 21:09 UTC)GutenbergPL napisał(a): Jeszcze odnośnie kasy za dane eksploracyjne: zeskanowałem system HIP 113858, niedaleko HRki.
Pierwsza planeta, gazowy gigant z życiem opartym na H2O - wartość 1677 cr. Coś zdecydowanie za mało.
Druga planeta, po prostu gazowy gigant, wartość 45823 cr. Nie za dużo? Zwykły, II klasy....

Jak widać, albo bug akurat w tym systemie, albo coś ogólnie szwankuje w tej kwestii.

Jak dla mnie kasa za eksploracje od samego początku była za mała. Gdybym mógł to bym zajmował się tylko eksploracja ale niestety nie dorobiłbym się niczego konkretnego. Dlatego zmiana na wielki plus.

(14.04.2017, 08:38 UTC)Haueck napisał(a):
(14.04.2017, 08:00 UTC)RANDARIO napisał(a): Mam problem ze sterownikami myszy, mówiłem już o tym na TS. jak tylko wejdę do menu to kursor skacz, pojawiają się dwa i td.

Też to miałem, u mnie pomogło przestawienie opcji Graphics->Mouse cursor->wybieramy OS cursor

W ustawieniach grafiki jest opcja renderowania? kursora. Zmień ja na kursor windows (czy coś w tym stylu)
EDIT: Nie zauważyłem że już padła odpowiedź Smile
Odpowiedz