Liczba postów: 366
Liczba wątków: 9
11.04.2017, 21:25 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.04.2017, 21:32 UTC przez Wołodyjowski.)
(11.04.2017, 21:17 UTC)Pajk napisał(a): Dziecko trza do Husarii zapisać, ja swoje próbuję, ale mu ankieta w gardle na razie stanęła. Zapytałem go o dwie gry, które dzisiaj Haji polecał - obie 18+ - dziecko mi odpowiedziało, że zna obie - pierwszą (Mad Max) ma paru kolegów, i te masakry to nie jest jakiś problem, drugą (Life is Strange) widziało u jakiegoś youtubera i jest nudna.
Wołodyjowskiego avatar nie straszny dla 11-latka.
Mnie tu wzięli jako 14 latka, przestraszonego i zmarzniętego... po terapii na SB teraz ja straszę wszystkich swoim awatarem
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
(11.04.2017, 21:25 UTC)Baton napisał(a): Co do CQC to jak nikt nie gra to trudno żeby się tym zajmowali, natomiast czy ktokolwiek zacznie grać skoro trzeba czekać po 15 minut na mecz to nie sądzę, więc można uznać to za coś co spróbowali i nie wypaliło i trzeba zapomnieć. Szkoda, może jak ktoś sugerował dodanie NPC-ów by ludzi zachęciło....
niech poprawia lobby , dużo nie trzeba , choćby taka podstawowa funkcjonalność z innych gier MP jak zmiana teamu, lub sesje prywatne bez dolosowywania graczy 50+, czasy oczekiwania i brak botów to oczywiście tez ma wpływ...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
(11.04.2017, 21:25 UTC)Baton napisał(a): Co do CQC to jak nikt nie gra to trudno żeby się tym zajmowali, natomiast czy ktokolwiek zacznie grać skoro trzeba czekać po 15 minut na mecz to nie sądzę, więc można uznać to za coś co spróbowali i nie wypaliło i trzeba zapomnieć. Szkoda, może jak ktoś sugerował dodanie NPC-ów by ludzi zachęciło....
niech poprawia lobby , dużo nie trzeba , choćby taka podstawowa funkcjonalność z innych gier MP jak zmiana teamu, lub sesje prywatne bez dolosowywania graczy 50+, czasy oczekiwania i brak botów to oczywiście tez ma wpływ...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
11.04.2017, 21:52 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.04.2017, 21:52 UTC przez Baton.)
(11.04.2017, 21:46 UTC)Yata_PL napisał(a): niech poprawia lobby , dużo nie trzeba , choćby taka podstawowa funkcjonalność z innych gier MP jak zmiana teamu, lub sesje prywatne
Racja, wydaje mi się, że to by duzo dało i nie wymaga wielkich nakładów pracy, trzeba zacząć postulować na FF, a jak nie to im powiem na Laveconie
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
Nie mogę sprawić żeby ship id było widoczne na statku... kupiłem tablice z nazwą, klasa, ale jak wchodzę w ship id to pusto.
A id statek ma nadane, w tyym samym menu livery.
Ktoś tak ma?
Bo to tylko Ship Name chyba będzie widoczne
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
(11.04.2017, 21:59 UTC)Drakkainen napisał(a): Bo to tylko Ship Name chyba będzie widoczne 
Eeee już mam, nie kupiłem id plate: https://www.frontierstore.net/game-extra...-pack.html
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 7
Wydaje mi się, że tekstury planet zostały poprawione - wyglądają bardziej naturalnie. Wchodzenie w gilde nie powoduje zawieszenia obrazu na 10 sek. - jest płynnie. Szybciej dolatuje do następnego systemu- podoba mi się to. Lista znajomych z odległością i nazwą systemu - super.
(11.04.2017, 21:46 UTC)Yata_PL napisał(a): (11.04.2017, 21:25 UTC)Baton napisał(a): Co do CQC to jak nikt nie gra to trudno żeby się tym zajmowali, natomiast czy ktokolwiek zacznie grać skoro trzeba czekać po 15 minut na mecz to nie sądzę, więc można uznać to za coś co spróbowali i nie wypaliło i trzeba zapomnieć. Szkoda, może jak ktoś sugerował dodanie NPC-ów by ludzi zachęciło....
Przepraszam - ja jestem 50+ i co z tego wynika?
Staniesz na ubitej próżni? (to cytat z Hetmana jest).
Liczba postów: 366
Liczba wątków: 9
11.04.2017, 22:27 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.04.2017, 22:27 UTC przez Wołodyjowski.)
Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi z brakiem dolosowywania graczy 50+... Liczą się umiejętności, nie raz skopałem tyłek jakiejś 50+, jaką miał przewagę nade mną? Żadną oprócz innych statków.
|