Przedstaw się
(24.02.2017, 20:43 UTC)TenGupl napisał(a): Nie dawało mi to spokoju, i musiałem sprawdzić a więc nie Huzarom - z góry przepraszam ( bo to węgierska lekka jazda konna) a Husarii  - zmienię to od razu żeby wstydu nie było. A mój nick to TENGUPL <-- końcówka żeby zaznaczyć iż jestem Polakiem i się tym chwale.
Dziękuję też że mam okazję z wami polatać jak i posłuchać na TS - a tam naprawdę się dzieje, oj dzieje. Myślę sobie też tak skromnie że może na dłużej tu zabawie, jak dacie taką szansę.

A ja do tej pory byłem przekonany że to powinno się czytać "Ten Gupol" Tongue
Dzięki za wyjaśnienie Biggrin
Odpowiedz
Dopiero ten wątek znalazłem, wcześniej widziałem tylko jeden wątek IC Smile
Witam wszystkich serdecznie, tutaj Krystian z Grudziądza (jakieś piwerko może?), rocznik '97, interesuje mnie informatyka, gry, lubię obejrzeć jakieś mainstreamowe seriale. Co tu dużo mówić, póki co podoba mi się tutejsza atmosfera i na pewno zostanę tu na dłużej.
Odpowiedz
Witaj Smile Smile Smile
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
[Obrazek: 2639_witamy_przedszkole.jpg]

A nie... to nie to...

[Obrazek: uchod%C5%BAcy-witamy.jpg]

Choroba... też nie to

[Obrazek: comment_9JlGvUM04aeUwhM9d892wrkToqncCvUV.jpg]

No prawie... no co jest...

[Obrazek: WWNSP.jpg]

No! Może być Biggrin Witamy Biggrin
Odpowiedz
Witamy na pokladzie DrakBehr!
Odpowiedz
Witam,
Maciej z Warszawy. Rocznik 75 .
Inżynier budowlany. Teraz będę budował statki Smile. Szkoda że do wyboru są same prefabrykaty.
Odpowiedz
(25.03.2017, 19:24 UTC)Retal napisał(a): Witam,
Maciej z Warszawy. Rocznik 75 .
Inżynier budowlany. Teraz będę budował statki Smile. Szkoda że do wyboru są same prefabrykaty.

Witaj na pokładzie mój nauczycielu Biggrin
Odpowiedz
Witaj Retal Smile Smile
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Thumbs Up 
Witamy na naszym forum!

Jeśli to Twoja pierwsza wizyta, przywitaj się z innymi użytkownikami i napisz kilka słów o sobie.

Nie zapomnij też przeczytać Regulaminu!
Sleep is baby-mama of death.
Odpowiedz
Wypadałoby zacząć Smile

Z tej strony Przemek, mam na karku 37 zim i od 15 lat mieszkam w Wielkiej Brytanii. Pracuję w branży IT (szeroko pojęty applicataion support i system administration), a w wolnych chwilach... czytam książki, oglądam filmy, jeżdżę na rowerze, gram na djembe, czasami stworzę jakąś muzę i napiszę opowiadanie lub wiersz. Ostatnio jednak większość mojego wolnego czasu pochłania Elite i ogarnianie zgrai Husarzy - czyli polskiego klanu Elite, na którego forum macie przyjemność się znajdować Smile

Lubię placki. Ziemniaczane. Ze śmietaną!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz