The Division
Kto kupuje? Gra zapowiada się w miare... Takie Borderlandsy w 3 osobie. U mnie fundusze na gry zajął XCOM2 bo wolałem wybraćć coś co ma mniejsze szanse mnie rozczarować Wink Ale może  jak wypróbuje open betę która ponoć ma być w lutym i fundusze pozwolą to może się zaopatrzę...
Odpowiedz
Ja na pewno kupię, ale może jakiś miesiąc/dwa po premierze. Smile
Odpowiedz
Ja kupuję na bank. Grałem w wersję BETA i jest miodzio Smile
Odpowiedz
Ja od początku czekałem na tę grę, ale po tym co widziałem, jakoś straciłem na nią "apetyt". Może kupię, jeszcze zobaczę...
Odpowiedz
Ja sobie podaruję. Myślałem, że to będzie jakaś kampania single player, a tu takie... meh. Ni to z dupy, ni z pietruchy Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ja też podziękuję, jakoś nie przemówiła do mnie ta gra, a że za parę dni premiera dodatku do Dying Light, to i czasu brak
Odpowiedz
Ja kupię na 100%Smile Grałem w betę i bawiłem się świetnieSmile mój nick uplay: szczygiel90
Odpowiedz
(07.02.2016, 10:15 UTC)K szczygiel napisał(a): Ja kupię na 100%Smile Grałem w betę i bawiłem się świetnieSmile mój nick uplay: szczygiel90

Ja też biorę na 100%  Smile W połowie lutego ma być jeszcze kolejna, tym razem otwarta beta, więc bedzie okazja jeszcze potestować.
Odpowiedz
No to mamy osoby do party jak dobrze pójdzie Smile
Odpowiedz
Pamietajcie że w ten weekend 19-21.02.2016r. Startuje Open Beta The Division.
Odpowiedz