Przedstaw się
Witamy wszystkich nowych pilotów!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Witam serdecznie.
Cmdr Beto444,
prawdziwe imię Bartek, r. 2001.
W Elite gram od ok. miesiąca, więc stosunkowo niewiele.
W grze zajmuje się różnymi rzeczami, trochę handlu,
górnictwa, szmuglerki, etc.
Odpowiedz
Cmdr Szarik, 37 lat na karku... Elite zasmakowałem już na C64 w odległych czasach... pochodzę z Chrzanowa... (okolice Krakowa)
Odpowiedz
(03.02.2016, 13:58 UTC)szarik napisał(a): Cmdr Szarik, 37 lat na karku... Elite zasmakowałem już na C64 w odległych czasach...  pochodzę z Chrzanowa... (okolice Krakowa)

Ooo, moja luba pochodzi z Chrzanowa - osiedle Orkana Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Hell-o

Marcin z tej strony, 1986r, zamieszkały we Wrocławiu. W elite gram pewnie trochę ponad pół roku, ale jestem mega amatorem, zamierzam to zmienić. Z zamiłowania jestem akwarystą, ale lubię też turystykę, miałem przyjemność być kilku kontynentach co uważam za bardzo rozwijające. Lubie dobrą literaturę SF, choć oczywiście zadnym innych (prawie) gatunkiem nie pogardzę. Jeśli chodzi o poglądy to jestem ateistą, i proszę o upomnienie mnie jeśli w przyszłości będę obrażał czyjeś wartości religijne. W grze najbardziej lubię w sumie BH choć jak wspominałem nie znam jeszcze wielu możliwości rozgrywki w elite. Uwielbiam dyskusję i wiem że mogę sprawiać wrażenie agresywnego rozmówcy, zapewniam jednak że w większości przypadków to tylko wrażenie

To tyle o mnie
Pozdrawiam
Gott
Odpowiedz
Witajcie bracia husarze!
Jako, że jeszcze się nie przedstawiłem a już chwilę w Waszym zacnym gronie jako kadet zasiadam, spieszę naprawić ów błąd Wink
Wybaczcie, że nie przejrzałem wszystkich powitań, ale z tego zauważyłem to chyba jestem tu najstarszym modelem - model z 1976 Smile
Zawsze byłem pasjonatem gier komputerowych i tak już mi zostało do dziś. Ale, że życie nie składa się (niestety) z samego grania to pojawiam się z rzadka w wirtualnym świecie.
Elite znam i gram od dwójki na Atari x65 - jako nieliczny miałem do niego stację dysków! To był szał, aż się łezka w oku kręci.
Poza graniem Elite, czekam na Mass Effect Andromeda, gram ostatnio w X-Wing Miniatures (polecam jako alternatywę dla gier komputerowych) Smile
Od ... już nie pamiętam od kiedy... z 19 lat... zajmuję się rekonstrukcją historyczną XV i XVII wiek. Jeśli ktoś oglądał relację z 600-lecia Bitwy Pod Grunwaldem to jedna z grzmiących tam bombard była moja Smile
W XVII wieku niestety odtwarzam hajduka (piechura polsko-węgierskiego) i artylerzystę, niestety nie husarza Smile Ale co by to był za husarz bez konia, a na tekowego pozwolić sobie nie mogę, żyjąc w Krakowie Smile

Żeby nie przynudzać kończę i do zobaczenia na gwiezdnych szlakach!
Odpowiedz
Witam wszystkich
Nick: CMDR ketrab
Rocznik 84' obecnie Bergen Norwegia a poprzednio Starogard Gdański, w elite gram od samej premiery jednak na grę nie przeznaczam więcej niż 4 godzin tyg.jak by to delikatnie ująć, brak czasu (żona) :-).
Mam nadzieje ze będzie się nam dobrze razem latało i do zobaczenia w elite
Odpowiedz

No MUSKETEER sie wita Smile

Urodzilem sie w pierwszej polowie stycznia w Warszawie.
Mieszkam obecnie w Wielkiej Brytanii (juz od prawie 12 lat).
Mam zone, 2 dzieci i psa. Glowne hobby to motocykle - jezdze obecnie 2005 CBR1000RR jesli ktokolwiek sie orientuje co to jest.

Wedlug STEAM w Elite Dangerous gralem juz przez 500 godzin, nie byl to pewnie czas spedzony produktywnie i wielkiej fortuny ani statkow sie nie dorobilem, ale bylo rozrywkowo. Obecnie mam tylko A-rated Federal Assault Ship, A-rated Vulture, ASP Explorer na loty dlugodystansowe, 3 A-rated Cobry MK III. Elite Dangerous mam od okolo lipca czy sierpnia, juz nawet nie pamietam. Dwa dni temu dokupilem Horizons. Praktycznie od poczatku gry bylem w jakimstam stopniu powiazany z Zachary Hudson, teraz tylko zbieram 50 Milionow kredytow tygodniowo, misji tak duzo nie robie bo jestem tylko Chief Petty Officer w rankach Federacji (potrzebowalem awansow tylko do momentu uzyskania pozwolenia na loty do SOL).

Czym glownie zajmuje sie w grze: obecnie glownie power play - co tydzien wizyta w przejmowanym systemie, podrozowanie do odleglych mglawic w czasie miedzy sesjami PP (tak do 10k Ly od SOL), czasami dorabiam jako pirat i bounty hunter.
Czego w grze nie robie: handel, gornictwo, CQC

Pozdrawiam.
Odpowiedz
(07.02.2016, 09:27 UTC)MUSKETEER napisał(a): No MUSKETEER sie wita Smile

Witaj!

(07.02.2016, 09:27 UTC)MUSKETEER napisał(a): Glowne hobby to motocykle - jezdze obecnie 2005 CBR1000RR jesli ktokolwiek sie orientuje co to jest.

Pewnie, że są osoby które wiedzą co "to" jest Smile Zapraszamy ze zdjęciami: http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=469
[Obrazek: KpB4998.png]
Odpowiedz
(07.02.2016, 10:23 UTC)kuchi napisał(a): Pewnie, że są osoby które wiedzą co "to" jest Smile Zapraszamy ze zdjęciami: http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=469

Dodalem zdjecia  Shy
Odpowiedz