TESO (darmowy dłuuuugi weekend)
Są różne tapiry z różnymi meblami Biggrin najczęściej dziwnym, na łóżka musisz znaleźć blueprinta i sam stworzyć Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
albo crown store Smile 120 kosztuje już średniej jakości a od 60 dostajesz jakiś leżak w postaci sterty skór Smile

blueprinty do mebli póki co dramat większość tych które znalazłem wymaga rozwinięcia kilku szkół craftingu na 3 lvl przynajmniej. Ale to i tak nic bo brak hajsu póki co na porządny domek.

Przeszedłem nawet na eso plus i od razu mogę powiedzieć, że polecam - "craft bag" zmienia wszystko.
Odpowiedz
Potrzebuje kogoś kto mnie po PVP oprowadzi bo wreszcie wbiłem 10 level bo wróciłem na poważnie do ESO Smile
Odpowiedz
Ten craft bag to po prostu dodatkowe miejsce na materialy tak? Dostepne w banku czy wszedzie?
Odpowiedz
Dostępne wszędzie dla wszystkich postaci i bez dna. Absolutnie wszystkie materiały z automatu są tam składowane po podniesieniu. Prawdziwy life changer Smile nie trzeba biegać do banku cały czas tylko się można skupić na samej grze.
Odpowiedz
Kusi, oj kusi Smile
Odpowiedz
(21.02.2017, 22:33 UTC)2M1R napisał(a): Potrzebuje kogoś kto mnie po PVP oprowadzi bo wreszcie wbiłem 10 level bo wróciłem na poważnie do ESO Smile

To się odezwij, jak wbijesz 50 i wylewelujesz skille do końca Biggrin wcześniej nie ma sensu, chyba, że lubisz być bity Biggrin
Odpowiedz
Fenyl ma rację przed wylewelowaniem postaci do 50 poziomu i skilli bojowych, a przede wszystkim pasywnych które robią różnice to pvp nie ma sensu. Build co najwyżej można już szykować i się przyzwyczajać do gry bazującej na staminie. Bo pve to raczej buildy oparte na magicce a pvp właśnie na staminie.
Odpowiedz
Nie do końca, są dobra buildy i pod magicke jak i stamine Smile
Odpowiedz
Oczywiście masz rację. Ale większość buildów PVE to jednak magicka Smile

Skoro już jesteśmy w temacie:
Mój main (PVE) to Stamina Nightblade Khajiit dual wield / bow 39lvl - fajnie się nim gra mimo, że nie jest jakiś super potężny.
Nie jestem typem, który lubi superszybkie levelowanie. Lubię bawić sie w wykonywanie wszystkich questów i czyszczenie mapy zanim przejdę do kolejnej krainy. Wypróbowałem ostatnio do poziomu 20 Magicka Templara i Magicka Sorcerera i oba buildy są bardzo przyjemne i potężne pod solo PVE, ale brakuje mi czegoś bardziej w archetypie wojownika.
Chciałbym teraz wypróbować którąś klasę walczącą mieczami lub toporami i najlepiej pod Norda.
Myślałem o Stamina DK. Czy ktoś z was ma doświadczenie z takim buildem? Zależy mi, żeby w miarę bezproblemowo radzić sobie podczas levelowania w walce z NPC. Chciałbym używać ciężkiego pancerza ale nie być typowo tankiem - chciałbym też zadawać jakieś sensowne obrażenia, żeby walki się nie dłużyły. Macie jakieś pomysły?
Odpowiedz