Pokaż swoje stanowisko!
RADKO707 - kalendarz wiedzę, ale gdzie kombinezon nurka ...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(17.02.2017, 10:57 UTC)szarik napisał(a): RADKO707 - kalendarz wiedzę, ale gdzie kombinezon nurka ...

Kombinezon jest schowany pod łóżkiem, bo nielubi światła Biggrin
Odpowiedz
Radko i ty tak sobie lubisz leżeć przed kompem i grać czy masz po prostu zepsute oparcie od fotela ? Biggrin
Odpowiedz
Photo 
To i ja. Jeszcze pożądna mysza, lepszy monitor i będę kompletny Wink no i muszę poprawić oraganizację okablowania ;p

[Obrazek: jQl8oKPtN8r8VX0vWhNrIxA1-BSJ1FIL2TQv3mvn...79-h944-no]
Kaz
Odpowiedz
(17.02.2017, 14:59 UTC)Haji-me napisał(a): Radko i ty tak sobie lubisz leżeć przed kompem i grać czy masz po prostu zepsute oparcie od fotela ? Biggrin

Grając w Elitke to sobie odpoczywam i gadam, a taka wpół leżąca pozycja jest do tego najlepsza
Odpowiedz
Brick 
[Obrazek: stanowisko_zieluka.jpg]

Taka prowizorka w hotelu ale jest chyba wszystko co trzeba. No może oprócz Lawańskiej Brandy, której tu nie uświadczysz bowiem alkohol jest w tym państwie zabroniony.

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
Zieluk piękna scenka z Dubaju? ;-)
Odpowiedz
(17.02.2017, 18:19 UTC)RADKO707 napisał(a): Zieluk piękna scenka z Dubaju? ;-)

Oj, w Dubaju to ja chciałbym być. Tam są dziewczynki, alkohol i dobra zabawa. Tu gdzis jestem niestety tego nie ma. Choć może to i dobrze.

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
Nowe stanowisko i własnoręcznie zbudowany montaż Hotasa Biggrin
Jak to zrobiłem Smile

[Obrazek: iOsLUrk.jpg]

[Obrazek: KLQDG8j.jpg]
Odpowiedz
(21.02.2017, 10:32 UTC)Johnny Newman napisał(a): Nowe stanowisko i własnoręcznie zbudowany montaż Hotasa Biggrin
Jak to zrobiłem Smile
hmm szeroki rozstaw.. mniemam ze po dłuższej sesji w Elicie chodzisz jak koksy z miasta ;-)
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz