Rust
Dziękuję Panie i Panowie za bardzo dobre rozpoczęcie sesji - w szczególności 2MIR-owi Tongue

Statystyki RPG po pierwszym dniu sesji - chciałbym zauważyć, że sam Hetman zaszczycił nas swoja obecnością... małe podsumowanie:

Najlepszy drwal: Kriztozz (LVL 23)
Najlepszy górnik-skalniak: Szarik  (LVL 22)
Najlepszy łowca (skórowanie): Szarik  (LVL 11)
Najlepszy crafting:  Qasz - Ohrly (LVL 23)

Więcej na: http://pith.pl/szarikland/ 

[Obrazek: c3owPAI.png]
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Grałem wczoraj od 18 do 3, więc chyba mogę stwierdzić, że mnie wciągnęło;p

Panowie, mam jednego kumpla, który też grywa w rusta, mielibyście coś przeciwko, żeby do nas dołączył? Oczywiście, jeżeli osiągniemy limit 20 osób, to TWH będzie miało pierwszeństwoWink
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Tak z ciekawości, walczycie na tym serwerze TWH czy tylko sobie pokojowo budujecie? Tongue
Odpowiedz
(23.01.2017, 12:50 UTC)Xeonary napisał(a): Tak z ciekawości, walczycie na tym serwerze TWH czy tylko sobie pokojowo budujecie? Tongue

Na razie spokojnie, bo dla wielu to pierwsza gra, natomiast obstawiam, że to niedługo się zmieni;p
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Założenie jest póki co to pokojowa gra...
Był tydzień testowy ale... nie każdy jednak testował.
Myślę, że narazie jest to PvE przez przynajmniej tydzień a po tygodniu może to się zmienić (albo nawet szybciej, zależy od ludzi)
Zakładam, że im więcej ludzi będzie (już bardziej ogarniających) to też będzie cuś takiego jak z góry określone zasady, że przez parę dni spokój, a później totalna frywolka, wszystko zależy od Admina serwera -> Szarik.

PS. Jeśli chodzi o osoby 3cie (poza TWH), to osoba zapraszająca bierze całkowita odpowiedzialność za osobę zaproszoną. (Szarik will confirm this statement)
Ten, który powstał...
...nigdy nie umarł.
Odpowiedz
(23.01.2017, 12:29 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Grałem wczoraj od 18 do 3, więc chyba mogę stwierdzić, że mnie wciągnęło;p

Panowie, mam jednego kumpla, który też grywa w rusta, mielibyście coś przeciwko, żeby do nas dołączył?  Oczywiście, jeżeli osiągniemy limit 20 osób, to TWH będzie miało pierwszeństwoWink

Tym wiecej osob tym lepiej Wink

(23.01.2017, 13:16 UTC)Varlus napisał(a): Założenie jest póki co to pokojowa gra...
Myślę, że narazie jest to PvE przez przynajmniej tydzień a po tygodniu może to się zmienić (albo nawet szybciej, zależy od ludzi)
Zakładam, że im więcej ludzi będzie (już bardziej ogarniających) to też będzie cuś takiego jak z góry określone zasady, że przez parę dni spokój, a później totalna frywolka, wszystko zależy od Admina serwera -> Szarik.

PS. Jeśli chodzi o osoby 3cie (poza TWH), to osoba zapraszająca bierze całkowita odpowiedzialność za osobę zaproszoną. (Szarik will confirm this statement)

Jezeli Wschod przekroczy nasze Zachodowie granice to sie zacznie wojna pewnie Wink

Przydalby sie ten mod do zakladania klanow ....
Odpowiedz
(23.01.2017, 12:29 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Grałem wczoraj od 18 do 3, więc chyba mogę stwierdzić, że mnie wciągnęło;p

Panowie, mam jednego kumpla, który też grywa w rusta, mielibyście coś przeciwko, żeby do nas dołączył?  Oczywiście, jeżeli osiągniemy limit 20 osób, to TWH będzie miało pierwszeństwoWink

Zgodnei z tym co wcześniej ustalono, proszę o podanie NICK-u na steam... ja dodam go do ekipy, a Varlus będzie wiedział, że to ktoś od nas i go nie wywali z serwera... jak zabraknie slotów to się zwiększy zasoby, na razie max. było 13 skazańców na wyspie...
Odpowiedz
Ja jako noob jestem za pokojową egzystencją. Smile
Odpowiedz
(23.01.2017, 13:16 UTC)Varlus napisał(a): Założenie jest póki co to pokojowa gra...

Pierwsza kwestia to Varlus jest ADMINEM...  

Myślę, że zasada odpowiedzialności za zapraszaną osobę jest w porządku... jeżeli coś się wydarzy - w najgorszym wypadku nowa osoba może SPAMOWAĆ, BLUZGAĆ, PSUĆ ZABAWĘ to wówczas zapraszająca osoba w pierwszej kolejności musi zwrócić uwagę... myślę, że to zdroworozsądkowe podejście... ale w sumie wątpię by do czegoś takiego doszło - najwyżej wyśle sie do takiej osoby 2MIRa, albo 'qkiz-a'  w celu spacyfikowania Tongue...
Odpowiedz
(23.01.2017, 13:34 UTC)szarik napisał(a):

Pierwsza kwestia to Varlus jest ADMINEM...  

Myślę, że zasada odpowiedzialności za zapraszaną osobę jest w porządku... jeżeli coś się wydarzy - w najgorszym wypadku nowa osoba może SPAMOWAĆ, BLUZGAĆ, PSUĆ ZABAWĘ to wówczas zapraszająca osoba w pierwszej kolejności musi zwrócić uwagę... myślę, że to  zdroworozsądkowe podejście... ale w sumie wątpię by do czegoś takiego doszło - najwyżej wyśle sie do takiej osoby 2MIRa, albo 'qkiz-a'  w celu spacyfikowania Tongue...

Qkiz tez taki killer byl na testowym serwie jak 2MIR ?? Wink

(23.01.2017, 13:31 UTC)Berecik napisał(a): Ja jako noob jestem za pokojową egzystencją. Smile

Dostaniesz kalacha i wiadro amunicji to zmienisz zdanie ;Wink chyba ze jestes na Wschodzie ?
Odpowiedz