Wiesz, że za dużo grasz w Elite, jeśli...
Kiedy ktoś biega szybciej ode mnie, myślę że jest po inżynierach
Odpowiedz
(30.11.2016, 08:49 UTC)DYoda napisał(a): - w kalendarzu służbowym mam wpisane "tłumaczenia galnet"

...tudzież zebrania oficerskie i czystki na forum jako powtarzalne wydarzenia, oraz wszystkie zaplanowane eventy Biggrin

<high5>
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Kiedy idąc z rodziną na spacer widzisz naklejkę skrzydła husarii na jakimś samochodzie i żona pyta skąd ten banan na twarzy ;>
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz
Przez was dziś przekręcając kluczyk gdzieś z tyłu głowy słyszałem frameshift drive charging.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Trochę nie w temacie, ale odkąd zdałem prawo jazdy praktycznie wszędzie jeździłem autem. Mam taki nawyk szczególnej ostrożności i zawsze wiem co się dzieje wokół mojego pojazdu, bo często zaglądam w lusterka (nawet gdy nie muszę).

Kiedyś idąc po chodniku chciałem przejść na drugą stronę, na wprost widzę, że nic nie jedzie a zamiast spojrzeć w tył, spojrzałem lekko w lewo mając nadzieję że zobaczę w lusterku czy mam wolne Biggrin
[Obrazek: 776.gif]

Wracając do tematu:

...będąc na wakacjach robisz zdjęcia wszystkiemu co ma związek z husarią np.:

[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Odpowiedz
Jadąc autem podczas wyprzedzania daje odruchowo radio głośniej (sterowanie z kier.) na pytanie mojej po co zgłaśniam mówię "cztery piki w silniki"
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
Proponuję dodawać, inni napisali a u mnie się sprawdza:

- chodząc po mieście w koszulce Elite rozglądasz się naokoło, czekając aż ktoś zauważy i radośnie wykrzyknie "Ja też gram w Elite" lub "Fly safe, Commander!".
Check

- codziennie kombinujesz jakby tutaj pograć w Elite w pracy.
Check

- uświadamiasz sobie, że przez rok minęły Cię ciekawe gry.
Check

- gdy znajomy pyta się co robiłes w weekend po tym jak odpowiadasz, że przeleciałeś 5000 lat świetlnych i znalazłes earth-like wcześniej nieodkrytego, odchodzi dziwnie patrząc się na ciebie.
Check
Odpowiedz
- Jadąc autem kiedy widzisz przed sobą coś niebieskiego i migającego to nie oznacza neutronówki która pozwoli przeskoczyć Ci kilka miast do przodu. Zwykle jest to policja.
- Kiedy w pracy idziesz na spotkanie i nikogo jeszcze nie ma to wychodzisz i wchodzisz do pomieszczenia z nadzieją, że złapiesz wszystkich w innej instancji
Odpowiedz
- Nie masz , dziewczyny , żony ,dzieci , domu .
- Dociera do ciebie że przegrałeś całe życie ..... i jest ci z tym dobrze Smile
[Obrazek: 21154.png?1459072303]
Odpowiedz
(30.11.2016, 20:20 UTC)Rapaholin napisał(a): - Nie masz , dziewczyny , żony ,dzieci , domu .
- Dociera do ciebie że przegrałeś całe życie ..... i jest ci z tym dobrze Smile

Zapraszam do klubu "Apacz Apaczowi Nierówny" ale zawsze apacz apaczowi apaczem...
W niedzielę (4.12.16) w Dokach.

Nie mam kota.
Mam wirtualnego psa.
Odpowiedz