Przedstaw się
Witam husarska brac!
Piotrek, rok 1984. Szczesliwy ojciec dwoch corek, pracuje jako operator cyfrowych drukarek przemyslowych. Mieszkaniec Krainy Deszczowcow od 2006, Gdanszczanin z urodzenia. W E: D gram od premiery (z 9 miesieczna przerwa). Czym sie interesuje? W sumie to wszystkim po trochu (pochlaniam wszelka dostepna wiedze). Ale najwiecej czasu poswiecam na granie (strategie, cRPG - single player. jedyne doswiadczenie w sieciowych to EVE i Warthunder) i ksiazki wszelkiej masci. Ostatnio mam zajawke na militaria, ktora pewnie przejdzie mi po paru miesiacach i zajawka bedzie na cos innego. Takze gitarzysta emeryt, do czasu az moje poczwary nie podrosna na tyle, zeby samej utrzymac jakis instrument (walenia w beben nie licze Wink.
Elite lykam powoli i bez pospiechu i mam nadzieje, ze niedlugo objawie sie kwaterze glownej.
Przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z pracy.  Oraz temat watku jest, wg. mnie, troche mylacy.
Odpowiedz
Witam wszystkich

ja nazywam się Grzegorz i wygląda na to że jestem najmłodszy z was rocznik 94. Mieszkam nie daleko Mielca w województwie podkarpackim nie zbyt lubię tak z miejsca ujawniać wszystkiego o sobie można powiedzieć że jestem tajemniczy Smile Moimi zainteresowaniami są rzecz jasna gry komputerowe, nowe technologie,świat fantasy tej dawniejszej fantastyki i tej naukowej bardzo lubię broń białą szczególnie miecze średniowieczne (Bastard) nie raz wiedzę siebie z mieczem półtoraręcznym Smile
z gier komputerowych najbardziej lubię Mass Effect i Wiedźmina.
Kończąc mój wywwód chciałbym dołączyć do propozycji kolegi Goliata ale raczej widziałbym nazwę Oberża pod... i coś związanego z husarią sam nie wiem co dokładnie ale na pewno coś uda się uzgodnić

Pozdrawiam
Odpowiedz
witam ,Mam na imię kamil lat 30 od 9 lat w wojsku od dawna grałem w serię gier x2 i dalej do premiery elite gram od początku z przerwami niestety , interesuje się sportem kulturystyką i aktualnie biorę się za wyciskanie sztangi leżąc , mieszkam od pięciu lat w Bolesławcu woj .dolnośląski, najczęściej gram po 22 jak mój mały synek zaśnie wyjątkami jak jestem na służbie to od po południa się uda Tongue
Odpowiedz
@ Cmdr Kriztozz ... Krzysztof.. Krzysiu morda moja... już myślałem, ze jestem tutaj nastarszy xD

Aka: Dr.Kobayashi
Imię: Witek
Rocznik '78.
Miejsce zamieszkania: origin: Łódź Bałuty... obecnie piekne miasto WROclove
Zainteresowania: Wszelkie DYI, IT, Gaming, Snowboard, rower... inne pierdoły

Galnet radio jest spoko, chociaż czasami przydałoby mu sie jakieś pier%#$@ mocniejszym tonie.
W Elite gram od czasu Amigi 500, więc juz z Thargoidami jestem na per Ty Smile
[Obrazek: SDU3JFX.png]
Odpowiedz
o7
Grabazlock
Imię Rafał
Z kąd: od 11 lat w UK a w Polsce Olsztyn
Zainteresowania: wszystko po trochu.
W ED gram od release.
I`m Going Back To Maskelyne Vision...Where I Only Die A Little Every Day.
Odpowiedz
Witamy! Rozgośćcie się, piwko jest w lodówce Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Do walki po piwku?
Nie wiem jak za reaguje kosmiczną policja?.
Odpowiedz
(13.01.2016, 22:59 UTC)miszel23165 napisał(a): witam ,Mam na imię kamil lat 30 od 9 lat w wojsku od dawna grałem w serię gier x2 i dalej do premiery elite gram od początku z przerwami niestety , interesuje się sportem kulturystyką i aktualnie biorę się za wyciskanie sztangi leżąc , mieszkam od pięciu lat w Bolesławcu woj .dolnośląski, najczęściej gram po 22 jak mój mały synek zaśnie wyjątkami jak jestem na służbie to od po południa się uda Tongue

Miasto z tradycjami 62KS Smile

(13.01.2016, 23:30 UTC)Dr.Kobayashi napisał(a): @ Cmdr Kriztozz ... Krzysztof.. Krzysiu morda moja... już myślałem, ze jestem tutaj nastarszy xD

Rocznik '78.
Zainteresowania: Wszelkie DYI, IT,  Gaming, Snowboard, rower... inne pierdoły

Galnet radio jest spoko, chociaż czasami przydałoby mu sie jakieś pier%#$@ mocniejszym tonie.

Hehehe do miana zgredów nawet nie aspirujecie Wink

Witam wszystkich nowo przybyłych na pokładzie Smile
Odpowiedz
Witam wszystkich Husarów Smile

Imię: Sławek
Rocznik: '83
Miejsca przebywania: mieszka w Piasecznie, pracuje w Warszawie, pochodzi z Opoczna Smile

Zawodowo związany jestem w szeroko pojętymi projektami jako Project Management Officer, czyli opiekuję się metodyką projektową, koordynuje wszystkie projekty w firmie oraz... pałuję Kierowników Projektu Tongue  (przeważnie za harmonogramy Biggrin ).
Jeśli chodzi o zainteresowania to mogę wymienić lotnictwo, astronomię, fotografię, fizykę, pochłanianie książek s-f. Czasami łączę zainteresowania, np. lotnictwo i fotografię i powstaje z tego spotting lotniczy Wink.
Do zakupu ED skłoniła mnie promocja podczas Black Friday i nie żałuję Biggrin. Chyba nawet X2 mnie tak nie wciągnął Smile. Staram się odwiedzać Elitkę codziennie po 20:00 i o dziwo moja szanowna małżonka wykazuje niespotykane zrozumienie (oby tak dalej Tongue ).
A z uwagi na to, że brakowało mi poczucia wspólnoty postanowiłem zasilić tak szacowne grono dzielnych Husarów i pomóc Wam (na ile będę potrafił) w rozwoju tej jakże elitarnej Frakcji Smile.
Odpowiedz
(13.01.2016, 23:30 UTC)Dr.Kobayashi napisał(a): @ Cmdr Kriztozz ... Krzysztof.. Krzysiu morda moja... już myślałem, ze jestem tutaj nastarszy xD

Rocznik '78.
Zainteresowania: Wszelkie DYI, IT,  Gaming, Snowboard, rower... inne pierdoły

AAaa, coś mnie strzyka w kolanie, chyba muszę do mojej Cobry, promieniowanie z power planta zawsze działa na mnie kojąco. Biggrin Witamy w zacnym gronie, w którym wiek nic nie znaczy bo wszyscy czujemy się młodzi. Rolleyes

Odpowiedz