Civilization 6
(20.10.2016, 17:20 UTC)Robinus napisał(a): Ja się nie przymierzałem nawet. Piątą część ledwo liznąłem - czasu za mało ostatnio na taki tytuł...

Ale jak widzę coś takiego...

A mnie to tylko utwierdza w przekonaniu, że gracze są wszędzie! Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
kupiłem - czekam na odblokowanie w steam
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(20.10.2016, 21:52 UTC)Yata_PL napisał(a): kupiłem - czekam na odblokowanie w steam

Gratki! Smile Czekamy na osobistą recenzję Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
(20.10.2016, 20:25 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a):
(20.10.2016, 17:20 UTC)Robinus napisał(a): Ja się nie przymierzałem nawet. Piątą część ledwo liznąłem - czasu za mało ostatnio na taki tytuł...

Ale jak widzę coś takiego...

A mnie to tylko utwierdza w przekonaniu, że gracze są wszędzie! Biggrin

Ja kiedyś zawsze ceniłem sobie opinię Kaczora jeśli chodzi o strategie. Nigdy się nie zawiodłem. W sumie to żaden ze mnie strateg ale zawsze miło mi się grało w gry które polecał Smile

Ech... chyba troszkę poczekam aż cena spadnie i kupię Biggrin

(18.10.2016, 09:02 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Czekam z niecierpliwością, ale nie kupuję od razu, bo cena mnie przeraża. Poczekam aż wyjdą dodatki albo na jakąś promocję.

Eeee... a kto kupił Vive za niewyobrażalnie absurdalną cenę? Tongue
Odpowiedz
(20.10.2016, 21:52 UTC)Yata_PL napisał(a): kupiłem - czekam na odblokowanie w steam

Gdzie kupowałeś, bo ja mam chęć na steam kupić od ręki i nie czekać na wysyłanie klucza.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Na cdkeys jest Civ VI za 170 PLN, tylko walutę trzeba zmienić na EUR.

Odpowiedz
(20.10.2016, 22:06 UTC)Quarion napisał(a): Ja kiedyś zawsze ceniłem sobie opinię Kaczora jeśli chodzi o strategie. Nigdy się nie zawiodłem. W sumie to żaden ze mnie strateg ale zawsze miło mi się grało w gry które polecał Smile
Tia, do tej pory pamietam jak przedstawial pierwsza czesc C&C i ta jego urocza wymowe tytulu gry: "Komą ę kąker". Biggrin Albo jak pokazywal rozgrywke z UFO: Enemy Unknown. Ale ogladalo i sluchalo sie go bardzo przyjemnie, w tamtych czasach Kaczor i Sir Haszak z Top Secretu to byly moje najwieksze growe autorytety.

Cytat:Eeee... a kto kupił Vive za niewyobrażalnie absurdalną cenę? Tongue
No i co? Spelnienie marzen z dziecinstwa jest bezcenne, prawda Hetmanie? Smile
Odpowiedz
Opinie o CIV VI

http://www.ppe.pl/news/47056/civilizatio...oceny.html

gra z kategorii "must-have"

Odpowiedz
Spędziłem juz z Civ6 ponad 7 godzin i jedno mogę powiedzieć syndrom jeszcze jednej tury jest tu mocny, obawy o infantylnosc grafiki były przesadzone jest fajnie a widok miast z poszczególnymi ulepszeniami to to czego zawsze mi brakowało. Sama rozgrywka to nadal dobra civka ale po kilku dużych zmianach teraz podstawa w rozwoju to dzielnice. Walka jeszcze bardziej taktyczna niż w 5 zwiększony wpływ terenu na którym się tluczesz. Dobra optymalizacja dzięki mgle wojny. Ja polecam chodź nie ukrywam ze jestem świrwem tej serii.
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
(21.10.2016, 15:15 UTC)BADDOG1978 napisał(a): Spędziłem juz z Civ6 ponad 7 godzin i jedno mogę powiedzieć syndrom jeszcze jednej tury jest tu mocny, obawy o infantylnosc grafiki były przesadzone jest fajnie a widok miast z poszczególnymi ulepszeniami to to czego zawsze mi brakowało. Sama rozgrywka to nadal dobra civka ale po kilku dużych zmianach teraz podstawa w rozwoju to dzielnice. Walka jeszcze bardziej taktyczna niż w 5 zwiększony wpływ terenu na którym się tluczesz. Dobra optymalizacja dzięki mgle wojny. Ja polecam chodź nie ukrywam ze jestem świrwem tej serii.

Na taką informację czekałem :jupi:

Odpowiedz