Opakowanie zastępcze Shout Box
Panowie...
Dziś przygotowując sobie materiały do pewnego tajemniczego projektu zauważyłem, że Scott Scale ma bana, ale w liście kont zbanowanych go nie ma.
Czy to perma ban, czy jak? Chciałbym pewien materiał od niego, ale nie mam jak się z nim skontaktować
(12.10.2016, 12:56 UTC)Anukus napisał(a): Panowie...
Dziś przygotowując sobie materiały do pewnego tajemniczego projektu zauważyłem, że Scott Scale ma bana, ale w liście kont zbanowanych go nie ma.
Czy to perma ban, czy jak? Chciałbym pewien materiał od niego, ale nie mam jak się z nim skontaktować

Jak nie masz jego prywatnego maila, numeru telefonu, facebooka, gg, naszej klasy itp. to nie da rady. Sam się wypisał swojego czasu, stad zbanowane konto.
Nie, konto początkowo zostało przeniesione w stan spoczynku, na prośbę Scotta, który odszedł z TWH. Bana dostał, kiedy okazało się, że usunął zawartość wszystkich swoich wartościowych postów na forum. Nie mam z nim żadnego kontaktu.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

To nie macie kopii bazy danych sprzed usunięcia ?
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
(12.10.2016, 13:19 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Nie, konto początkowo zostało przeniesione w stan spoczynku, na prośbę Scotta, który odszedł z TWH. Bana dostał, kiedy okazało się, że usunął zawartość wszystkich swoich wartościowych postów na forum. Nie mam z nim żadnego kontaktu.

Aaaaa.... to tak to było. Ale z drugiej strony lore dotyczący Collins Market był jego i rezerwował sobie do niego prawa w pewnym zakresie Tongue. Nie wiem co tam jeszcze poszło z dymem...
Skoro rejestrował się na forum to używał adresu e-mail i można go namierzyć Wink
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
(12.10.2016, 13:27 UTC)Quarion napisał(a):
(12.10.2016, 13:19 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Nie, konto początkowo zostało przeniesione w stan spoczynku, na prośbę Scotta, który odszedł z TWH. Bana dostał, kiedy okazało się, że usunął zawartość wszystkich swoich wartościowych postów na forum. Nie mam z nim żadnego kontaktu.

Aaaaa.... to tak to było. Ale z drugiej strony lore dotyczący Collins Market był jego i rezerwował sobie do niego prawa w pewnym zakresie Tongue. Nie wiem co tam jeszcze poszło z dymem...

Nie znam sprawy, ale podobno przejęliśmy Collins Market, a że historię piszą zwycięzcy, więc nie ma znaczenia co się działo wcześniej  Wink
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Wojna wygrana - cieszyć się trzeba ! Wink
Orleańskie dziewice nas za to wynagrodzą.
A jak nie to na stacji gdzieś tam się umoczy Wink
No nie wiem.

Ja dzisiaj w radiu słyszałem "podskoki" Blue State Industry... Smile

EDIT:
Tak swoją drogą ciekawy jestem kto z taką zawiścią na polską frakcję nadaje.
Mam swój typ, ale pewien nie jestem...
Wreszcie w domu.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości