Wyścigi samochodowe
(18.09.2016, 08:25 UTC)Zuback napisał(a):
(17.09.2016, 10:07 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(17.09.2016, 09:55 UTC)Zuback napisał(a): I ten zapach skóry G27 i uczucie trzymania prawdziwej kierownicy wyścigowej... Ehhh... A te detale... Jakość prowadzenia auta... ehhh...  Tongue

Hrhrhrh..
Niestety mam tylko Logitech Driving Force Pro (ma już trochę lat).
Mam na myśli elaborat "klawiatura - pad - kierownica" ale widzę, że jak zwykle są lepsi ode mnie. Panowie, napiszcie coś, przekonajcie "padowców" którzy grają w scigałki w widoku TPP.  Smile

@Zuback podaj swój nick w TC.
OP, prośba o zrobienie w OP listy graczy.
No i wpisujcie miasta...

Kurcze Smile Muszę sprawdzić, nie pamiętam a nie zwracałem na to uwagi Smile Ale oczywiście podam Wink

Co do widoku i motywacji. Kiedyś jeździłem w takim konkretnym, fajnym klanie. Tam wszyscy (a byli tam tacy co Mistrzostwa Polski wygrywali w poszczególnych klasach) mówili, że w widoku innym niż z kokpitu jeżdżą amatorzy Tongue . Teraz nie wyobrażam sobie jazdy innej niż z kokpitu. Uważam, że wiele na tym tracimy z zabawy. Na początek rozumiem, bo łatwiej. Ale nawet mój 9 letni syn jeździ w widoku z kabiny Wink To tak jakbyśmy latali w Elite z widoku zewnętrznego  Biggrin

eeee...  to Ty w Elitce nie latasz na zewnętrznym...  cienias....  Cool
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(18.09.2016, 08:36 UTC)szarik napisał(a): eeee...  to Ty w Elitce nie latasz na zewnętrznym...  cienias....  Cool

Ciii... a myślałem, że się nie wyda ... Blush
Odpowiedz
Kolejne podejście do wyścigu w St.Louis...
Odpowiedz
Dodałem chyba wszystkich co się wypowiadali w tym wątku.
Mój nick to: RommieRen .
Wczoraj trochę pograłem i odnoszę wrażenie jak by ta gra lekko klatkowała cały czas... też tak macie ?
Odpowiedz
(27.09.2016, 17:52 UTC)Rommie_PL napisał(a): Dodałem chyba wszystkich co się wypowiadali w tym wątku.
Wczoraj trochę pograłem i odnoszę wrażenie jak by ta gra lekko klatkowała cały czas... też tak macie ?

Tak jak elite, w borderless są u mnie problemy 60 fps a mimo to haczy, na fulscreenie mam 60fps i mniej ale płynnie.
Odpowiedz
(27.09.2016, 17:59 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(27.09.2016, 17:52 UTC)Rommie_PL napisał(a): Dodałem chyba wszystkich co się wypowiadali w tym wątku.

Tak jak elite, w borderless są u mnie problemy 60 fps a mimo to haczy, na fulscreenie mam 60fps i mniej ale płynnie.

Oooo to nie tylko u mnie?

Ja myślałem, że przeczulony jestem jak mi pokazywało 60 fps cały czas...
Odpowiedz
No właśnie u mnie tez niby 60FPS cały czas a jednak jakby klatkuje.
Odpowiedz
Ja na GTX 1080 co jakiś czas mam stuttering, mimo że licznik now spada poniżej 60 FPS... to chyba silnik gry.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
No ok ale piszecie o ED czy TC i o fullscreenie czy borderless?
Odpowiedz
(28.09.2016, 04:52 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): No ok ale piszecie o ED czy TC i o fullscreenie czy borderless?

Ja właściwie też nie wiem... Biggrin

Potem się zorientowałem, że wątek się rozbudował. Ja pisałem o The Crew.
Próbowałem borderless - jak w Fallout 4 znacznie pomagało, w The Crew miałem gorzej.
Odpowiedz