Opakowanie zastępcze Shout Box
Nic się tak dobrze nie sprzedaje jak marzenia :-)
Przypomina mi się awantura sprzed kilku lat odnośnie faktu ze fundusze inwestycyjne pobierają kasę za prowadzenie i jak to możliwe że przynoszą straty
Z innej beczki - oficjalne głosowanie na Instant vs Timed ship transfer zakończone!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Już mi Christian pomógł Wink
(12.09.2016, 15:33 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Z innej beczki - oficjalne głosowanie na Instant vs Timed ship transfer zakończone!

Nie mogę znaleźć wyniku, ale chyba jest oczywisty, skoro już devsi wypowiadali się o zmianach i możliwych opóźnieniach we wprowadzeniu ship-transfer...

Theseus - właśnie dzisiaj widziałem całkiem zachęcający materiał o Everspace:

Ktoś miał świetny pomysł na ankietę!

https://forums.frontier.co.uk/showthread...-you-tried
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Robinus - EverSpace gorąco polecam, w zasadzie na obecnym etapie ta gra jest już kompletna, bugi zdarzą się bardzo rzadko, optymalizacja jest bardzo dobra. Jeżeli chodzi o tego typu gry to jedna z lepszych z jakimi miałem do czynienia.

Też bym zagłosował w ankiecie, niestety straciłem swoje konto na frontierze, które było zarejestrowane na maila którego usunąłem. Da sie w takim przypadku w ogóle odzyskać jakoś konto?

(12.09.2016, 16:17 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): Robinus - EverSpace gorąco polecam, w zasadzie na obecnym etapie ta gra jest już kompletna, bugi zdarzą się bardzo rzadko, optymalizacja jest bardzo dobra. Jeżeli chodzi o tego typu gry to jedna z lepszych z jakimi miałem do czynienia.
...

Dzięki! Będę śledził! Mam RebelSpace i tak podobnie mi pachnie, więc na razie czekam. Premiera 14-go.
Wygląda troche jak Freelancer Smile
Jak zrobić tak, żebym patrząc za pomocą trackera w lewo otwierał mi się lewy panel (analogicznie z prawym)?
(12.09.2016, 19:11 UTC)Calvarian napisał(a): Jak zrobić tak, żebym patrząc za pomocą trackera w lewo otwierał mi się lewy panel (analogicznie z prawym)?

Zanim ktoś konkretniej podpowie - w opcjach jest funkcja pozwalająca to wyłączyć...

Mi domyślnie to działało od kopa. Lewy, prawy i dolny panel (SRV)

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości