Opakowanie zastępcze Shout Box
Żeby nie było, Harry Potter był tym samym Clipperem przy Alien Wreck Site i siedzieli tam z całą ekipą SDC i niszczyli eksploratorów chących zobaczyć miejsce.

Gutek, całe SDC to hipokryci - kozak w wingu, lama w singlu Smile
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Chciałbym zobaczyć was w akcji naprzeciwko SDC, kiedy sparring? Biggrin
SDC mają bardzo dobrych pilotów. Ja wcale nie umniejszam ich skilla. Na Turnieju PVP skopali nam tyłki równo i nawet nie mamy się co z nimi równać. I też nie mówię, że nasi są źli - to kwestia zgrania we wspólnym lataniu. Nie sądze też, żeby byli lamerami. Są doskonale zgrani jako wing, może dlatego 1 vs 1 im nie idzie, że cały czas walczą w wingu Tongue

Co nie zmienia faktu, że ciągłe narzekanie na CL, a później robienie tego samego to hipokryzja.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Nie to, że go bronię ale ja tam nie widzę CL. Gość się wylogował, albo miał crash (co jest częste) poza walką. Sam bym tak zrobił z nerwów, jakby mnie jakiś upierdliwiec wyciągał co chwilę (tym bardziej, że przez listę znajomych a nie wake). Wiem, że Harry Potter to ganker, ale trzymajmy się faktów, tam nie było CL. Ma ktoś linka, gdzie robi CL?
(05.09.2016, 15:17 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Co nie zmienia faktu, że ciągłe narzekanie na CL, a później robienie tego samego to hipokryzja.

Zrozumiałbym jeszcze, jakby sami napadali 4vs1, grali nie fair, tłukli "kolegów" itd(z tego wszystkiego są znani) - oki, taki rolplej sobie wymyślili, najpodlejsi z podłych itd.
Ale combatlog - tego się już nie da usprawiedliwić, a tym bardziej przy ich "postawie" do CL, którą ciągle emanują.... hipokryzja to zbyt łagodne słowo.

Cóż, niech robią co chcą, ośmieszają siebie tylko....
(05.09.2016, 15:26 UTC)Vermill napisał(a): Nie to, że go bronię ale ja tam nie widzę CL. Gość się wylogował, albo miał crash (co jest częste) poza walką. Sam bym tak zrobił z nerwów, jakby mnie jakiś upierdliwiec wyciągał co chwilę (tym bardziej, że przez listę znajomych a nie wake). Wiem, że Harry Potter to ganker, ale trzymajmy się faktów, tam nie było CL. Ma ktoś linka, gdzie robi CL?

Jest na YT filmik jak robi quit-to-menu i jeszcze się z tego cieszy, poszukaj w razie czego.
I nie chodzi o to że zrobił CL, ale o to że latają po galaktyce i jęczą na combatloggerów, nagrywają ich, że niby tak niehonorowo bardzo itd.

A że nie było combatloga? To już nie Harry Potter musiałby być, ale co najmniej sam Pan Kleks - puf i zniknął. Smile

Mnie nieczęsto wywala - i zalogowałbym się raz jeszcze, dając się zniszczyć.
(05.09.2016, 15:34 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(05.09.2016, 15:26 UTC)Vermill napisał(a): Nie to, że go bronię ale ja tam nie widzę CL. Gość się wylogował, albo miał crash (co jest częste) poza walką. Sam bym tak zrobił z nerwów, jakby mnie jakiś upierdliwiec wyciągał co chwilę (tym bardziej, że przez listę znajomych a nie wake). Wiem, że Harry Potter to ganker, ale trzymajmy się faktów, tam nie było CL. Ma ktoś linka, gdzie robi CL?

Jest na YT filmik jak robi quit-to-menu i jeszcze się z tego cieszy, poszukaj w razie czego.

No właśnie szukam i nie mogę znaleźć... Ja piszę o tym przykładzie, który wrzuciłem, tam nie ma CL bo był w supercruise jak się wylogował.

14:05 - Harry Potter ucieka w Low Wake, ale po wskoczeniu do SC już go tam nie ma - ani jego, ani Low-, ani High-Wake. Wyjście do menu zajmuje minimalnie 5 sekund. Albo jest mega szybki i wyskoczył do menu, albo zrobił CL, albo miał awarię sieci. To ostatnie wydaje mi się zbyt dużym zbiegiem okoliczności.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Oglądnąłem filmik z Harrym - gość ewidentnie się bawił z Pythonem i go trolował z brońmi na thermalu, że są OP.

Gdyby naprawdę chciał uciec, leciał by na buście spokojnie odlatując Pythonowi, potem by zrobił high-wake.

Jeżeli macie wątpliwości zobaczcie fragment od 2:37 do 2:58 do skoku low wake. Clipper spokojnie ucieka Pythonowi jak zając od żółwia. 

Czy na pewno zrobił CL?  - wiecie chyba jak działają instancje, raz się widzi raz nie.
Poza tym, jak kogoś leją we czterech - to nie widać żeby im sieć padała.... Wink

EDIT: Fakt Krutek, spokojnie odchodził mu.... ale to nie znaczy że nie wyskoczył do menu albo nie ugryzł kabla....

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości