Opakowanie zastępcze Shout Box
To nie był combat log, tylko combat avoid, bo wylogował się po skoku a nie w trakcie walki Wink

Trochę nudy, bo teraz tylko widać Cobry, Pythony i Anacondy. Nie dość, że i tak jest mało staków w grze, to jedna firma jest OP teraz.
Co nie zmienia faktu że mógł zginąć honorowo. 1 vs 1 nie jest takim kozakiem, a kozaczy jak napadją 4 na 1 i leci torpedowym cutterem.
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Na YT jest filmik, jak podczas grupowej walki Harry Potter wyskoczył mając 1% kadłuba....
Może to nie Houdini ale jednak nick zobowiązuje Smile

a ja wczoraj znowu miałem podobną akcję jak kiedyś z Anakondą, wleciałem na HiRES i zacząłem strxzelać do wanded FDL, w tym samym czasie rzuciło się na mnie pół paska
Niesety refleks mocno ograniczony boosterami spowodował że ocknąłem się w stacji Smile
Pozdrawiam z Hotelu Wodnik na Słoku
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Powinni się umówić na walkę maszynami bez żadnych pierdół od inżynierów i wtedy można porównać, kto ma skill'a a kto nie. A tak to wygrały ulepszenia, więc nie można też mówić o honorze Wink
Pal licho honor, to jest czysta hipokryzja. Płaczą, że ludzie robią CL, a sami robią CL.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

(05.09.2016, 14:33 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Pal licho honor, to jest czysta hipokryzja. Płaczą, że ludzie robią CL, a sami robią CL.

No skoro płaczą, to tak. Nie czytam forum FD od jakiegoś czasu, bo w tej branży jest od groma nierealnie myślących cymbałów Biggrin
Może w 2.2 frontier wprowadzi ulepszenie to chaff luncher "Frozen fart", który będzie choć troche kontrował te idiotyczne podgrzewanie
Generalnie, do tego że jeden miał ulepszenia a drugi nie - to bym się nie czepiał. Tak to już w życiu jest.
Dlatego byłem za tym żeby inżynierów zostawić tak jak byli, tzn gdy się trudno "zarabiało" na ulepszenia - dają dużą przewagę, ale też trzeba było się namęczyć by je zdobyć.

Natomiast combatlog w wykonaniu członka SDC, a do tego te jęki że ktoś gra nie fair? Żenua.
Na grę "nie fair" oni ostatni mogą narzekać - jak nie skopią kogoś poniżej pasa, a do tego jeszcze 4vs1 - to się spać nie kładą. Smile

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości