Wsparcie gry
Z 12.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Tylko jeden do ASP X. Jak mam dawać ponad 20 zeta za same kolorki, to wolę dać te pieniądze dziecku.
Odpowiedz
Tak wygląda moje wsparcie FD na chwilę obecną Smile

[Obrazek: 2kW4KAW.jpg]

P.S. Wow, to już dwa lata ponad jak gram w Elite
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
[Obrazek: JTQuyP6.png]

To moje Biggrin

Skórki będę kupował tylko jak mi sie jakieś spodobają i do statków, którymi latam. Może cos kupię do Corvetty np. jeśli się pojawią Smile

Odpowiedz
Te skórki by lepiej schodziły jakby mieli gole w stylu: jak sprzedamy 100 000 to dodamy nowy statek ;D.
Odpowiedz
Lista moich skinów na dzień dzisiejszy:
VULTURE TACTICAL PAINT PACK
ASP WHITE APOLLO
MALE PILOT BOBBLEHEAD
ANACONDA TACTICAL PAINT PACK
ANACONDA CAMO PAINT PACK
ANACONDA VIBRANT PAINT PACK
PYTHON TACTICAL PAINT PACK

Sytuacja się trochę zmieni po wejściu 2.2 - dojdą skiny na Cuttera i Corvette
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
Kupiłem do Pythona Vibrant Pack, chciałem kupić na FAS nie ma. Jak będę miał inne statki to kupię taką, które mi się podoba.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
No ja ciekaw jestem Corvetty, jeśli chodzi o Cuttera to nie wyobrażam go sobie w innym kolorze niż biały (to samo z innymi imperialnymi statkami).

Odpowiedz
ja mam koło 10 -11 w tym 2 x gold Smile + niezbędny żeński boblehead. Teraz zastanawiam się nad literkami coby sobie napisać coś swińskiego Smile
Odpowiedz
(02.09.2016, 11:46 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): No ja ciekaw jestem Corvetty, jeśli chodzi o Cuttera to nie wyobrażam go sobie w innym kolorze niż biały (to samo z innymi imperialnymi statkami).

Czekaj jak zobaczysz Karmazynowego Mściciela czy jak tam sobie można nazwać, pierwszy będziesz biegł do sklepu po pędzel Smile
Ja tam bankowo kupuję, biały mi sie podoba, ale dawno sie znudził.
Odpowiedz