Ankieta: Czy zagrasz w No Man's Sky
Tak kupię od ręki.
Nie szkoda mi kasy na ten kicz.
Poczekam na opinie innych.
[Wyniki ankiety]

No Man's Sky - dyskusja ogólna
Ja miałem 165k. Wskoczyłem w czarną dziurę. Mam 173k -.-'
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Odpowiedz
(26.08.2016, 18:38 UTC)Grzechu789 napisał(a): Ja miałem 165k. Wskoczyłem w czarną dziurę. Mam 173k -.-'

Ooooo A to nie wiedziałem, że się odbić można też.

Chyba, że wleciałeś tyłem... czy coś... Wink

Świetny ten patch nowy. Ja na eksperymentalnej wersji mam naprawioną mapę, całość chodzi jakoś tak bez mikrościęć (np. przy skanowaniu nowego gatunku miałem zmrożenie ekranu na moment), w ogóle skanuje się łatwiej - ptaków podobno już nie trzeba zabijać do skanowania Smile

Fajnie, że pracują.
Odpowiedz
Ptaków nie trzeba było zabijać do skanowania - wystarczyło trochę sprytu Wink
Odpowiedz
(26.08.2016, 19:16 UTC)Rommie_PL napisał(a): Ptaków nie trzeba było zabijać do skanowania - wystarczyło trochę sprytu Wink

Szybciej było zabić ;p
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Odpowiedz
Szkoda było mi ich zabijać - wolałem je rozlatywać statkiem Wink
Odpowiedz
Ja to nie mogłem nigdy bez zabijania... Biggrin

Dodatkowo w eksperymentalnej wersji fajna rzecz - działa lepiej zaznaczanie budynków.
Po zeskanowaniu dowolnego budynku będzie do niego prowadzić znacznik. Otoczona kropka. Można sobie np. punkt handlowy tak oznaczyć.

EDIT:
I znowu chyba utknę. Jak ostatnio.
Zostały mi cztery zwierzaki do zeskanowania i znaleźć nie mogę. Za wszystkie prawie 350 tysięcy.

Ostatnio dwa dni na jednej planecie się uganiałem, aż w końcu ostatni gatunek sam się odnalazł. Mały dziwoląg nagle z krzaków wyskoczył i mnie upierniczył w zadek...

World is strange, and full of zasadzkaz...
Odpowiedz
Ale tak już było wcześniej ....
Odpowiedz
Ja ptaki lornetką skanuję, normalnie Tongue

Centrum na razie sobie odpuszczam - lecę do Atlasa. Ale też powoli, nie spieszę się. Na razie testuję mody Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ja też tak sobie zwiedzałem na spokojnie, dopóki nie zorientowałem się jak to jest daleko...

Niektórzy już i tak mówią, że ważniejsze są zagadki, próbują portale otwierać, odczytywać znaki...
W sumie ciekawe.
Z jednej strony - trochę teoria spiskowa. Z drugiej jednak inne mechaniki tak w grze działają. Można skakać po systemie, ale można skorzystać ze skrótu czarnej dziury.
Jest pełno różnych przedmiotów kultu, albo te sześciany z wyraźnymi symbolami jak w portalach... Są te portale z kulami...

Jakby wrzucić na forum FD to by to rozgryźli w jeden wieczór - jak ostatni przekaz od obcych Smile
Odpowiedz
NMS w jednym obrazku Biggrin

[Obrazek: ?interpolation=lanczos-none&output-forma...side|320:*]
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz