Opakowanie zastępcze Shout Box
Thumbs Up 
(25.08.2016, 06:43 UTC)Robinus napisał(a): To przy okazji - kto jest ciekawy jak bardzo gazowe są gazowe giganty
- zapraszam na dzisiejszy odcinek Astrofazy o Jowiszu - o 12:00, 18:00 i 24:00

Genialnie się słucha. Super robota!
Bry
wczoraj w godzinach wieczornych odpalam kompa i pierwsze co widze to wyłączony net na karcie sieciowej, otwarta przeglądarka i komunikat Orange Cyber Shield wyłączyła ci internet poniewaz tówj komputer to zombie botnetu ?
Po restarcie routera problem zniknął? Da fuk is cyber tarcza orange?
(25.08.2016, 11:27 UTC)Myr0n napisał(a): Bry
wczoraj w godzinach wieczornych odpalam kompa i pierwsze co widze to wyłączony net na karcie sieciowej, otwarta przeglądarka i komunikat Orange Cyber Shield wyłączyła ci internet poniewaz tówj komputer to zombie botnetu ?
Po restarcie routera problem zniknął? Da fuk is cyber tarcza orange?

https://cert.orange.pl/cybertarcza
  • CyberTarcza to mechanizm wykrywania zagrożeń w sieci Orange, zabezpieczania przed nimi oraz przekazywania informacji zagrożonym abonentom usługi Neostrada.

• Zespół reagowania na zagrożenia bezpieczeństwa teleinformatycznego CERT Orange Polska w trybie ciągłym analizuje zagrożenia wykryte w sieci Orange. W efekcie:

• Każdy użytkownik może w dowolnej chwili na stronie https://cert.orange.pl/cybertarcza sprawdzić stan bezpieczeństwa urządzeń aktualnie podłączonych do jego sieci domowej

• Urządzenie, z którego wchodzimy na stronę, musi być podłączone do domowej sieci
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

(25.08.2016, 09:48 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(25.08.2016, 09:31 UTC)Calvarian napisał(a): Daj mi ktoś jakiś cel w elite, bo bez inżynierów straciłem sens życia Sad

Od: Progenitor Sean Binder 
Do: Cmdr Calvarian
Temat: Charity Mission "Pomóż Krasuli"

Witaj, Komandorze

Doszły mnie słuchy, że nie masz co robić, a do tego jesteś obrzydliwie bogaty. Podziel się z Krasulą, aby mogła ewoluować z T7 do T9 ku chwale Husarii! Biggrin

Z bogactwem to nie do mnie, ale commodity mogę pofarmić Wink
Tylko czy się pomieszczą?
Idę nazbierać bounty dla twh aby coś wrzucić przy następnej ekspansji, ktoś chętny do spółki? A i tak na marginesie, "pozostałe wytyczne" z sali odpraw cały czas aktualne?
Jak najbardziej aktualne
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Przepraszam ale wywaliłem wszystkich z FRIENDS. Wszystkich. Nie wiem co skasowałem, nie pytajcie. Dodam w miarę możliwości, proszę się nie dziwić.
Dziękuję (z góry) za zrozumienie. Biggrin
[Obrazek: 47826639.jpg]
(25.08.2016, 20:43 UTC)Robinus napisał(a): [Obrazek: 47826639.jpg]

Hahhahahahahahahahaha
Hehehe,
dzień dobry wszystkim. Smile
Nasza najmłodsza radiowa koleżanka - Jagoda - przygotowała dla Was jingielek na powitanie:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości