Opakowanie zastępcze Shout Box
Ta cała sprawa mocno śmierdzi.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Dobry

Ale nadal są w Sothis dobrze płatne misje.

Ja lecę dzisiaj do Tun.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Siema.
Brachu, są misje, ale zauważyłem, że jest ich dużo mniej. Aby zapchać sobie całe cargo towarem musiałem wczoraj poświęcić około godziny wędrując pomiędzy Sothis, a Ceos, co przy dawnym dropie misji mogłem zrobić w 10 - 15 minut. Ponadto u federali teraz jest bardzo mało misji typu data carrier, przez co rep wchodzi bardzo wolno.
Cześć Anukus

Ja celuję w misje u Federali, żeby FAS`a zakupić.

Kasę mniejszą za misje się w HR`ce dostanie

Echh... to poratujcie nooba i powiedzcie mi gdzie niekoniecznie zarobię ale u fedsów coś wbije?
Z tego co czytam 17 Draconis dalej działa, ale przygotuj się na straty a nie zarobek (kilkaset milionów kredytów do Rear Admirala) Smile Można próbować jeszcze Tun, ale nie wiem co tam się robi, czy dotacje czy misje kurierskie.
Cześć Reinrk

Cześć Goliat

Ja od razu Rear nie chcę wbijać, ale przysłowiowego Chief Warrant Officera te moje 24 bańki może wystarczą

(16.08.2016, 22:59 UTC)GieNkoV napisał(a): Ci co robią misje Sothis/Ceos (RIP) zrozumieją Biggrin
[Obrazek: d5f1358992c649a09c47f0c0a83f72d3?fit=max...ea4a4a89a7]

To, że zatrzymują dla nawozu bo mają plantację marychy da się zrozumieć. Ale jak mnie zatrzymują gdy lecę na pusto z tekstem "give me your tasty cargo" i chcą mnie rozwalić, to jest trochę żenujące i psuje klimat.
(17.08.2016, 07:32 UTC)Vermill napisał(a):
(16.08.2016, 22:59 UTC)GieNkoV napisał(a): Ci co robią misje Sothis/Ceos (RIP) zrozumieją Biggrin

To, że zatrzymują dla nawozu bo mają plantację marychy da się zrozumieć. Ale jak mnie zatrzymują gdy lecę na pusto z tekstem "give me your tasty cargo" i chcą mnie rozwalić, to jest trochę żenujące i psuje klimat.

Niestety, to ten sam problem co kiedyś, że interdykcję robi Ci sidewinder z rangą novice i Ci pisze "I'm gonna boil you up!", a Ty lecisz wypasionym Pythonem i masz zagwozdkę, czy marnować czas na takiego leszcza Smile
(17.08.2016, 07:32 UTC)Vermill napisał(a):

Może nie mają na myśli stricte samego cargo tylko pilota Tongue Biggrin

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości