29.06.2016, 13:21 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.06.2016, 13:22 UTC przez [Cornholio].)
a ktoś może opisać swoje wrażenia z prison architect? warto? dzięki
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
|
Tanie gry - co kupić w promocji?
|
|
29.06.2016, 13:21 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.06.2016, 13:22 UTC przez [Cornholio].)
a ktoś może opisać swoje wrażenia z prison architect? warto? dzięki
jesli lubisz projektowac/budowac/zarzadzac warto.
Gralem w jakas bardzo wczesna wersje - zaloze sie ze nie byla az tak rozbudowana jak ta teraz - niby prosta gra, ale wciaga na dlugie godziny (jesli nie cale dni). Fajny system opisu wiezniow, dobra zabawa pod wzgledem zarzadzania (zarowno kasa jak i cala infrastruktura), czasami nieprzewidywalna (zamieszki, przeszukiwanie wiezienia pod katem kontrabandy), a z czasem zbyt latwa (jesli za dlugo posiedzisz w jednym miejscu). Z tego co wiem, dodali cos na ksztalt kampanii, wiec to troche urozmaica gre. Nie traktowalem tego jako 'glownej gry' w mojej kolekcji, ale chyba tez nie jest taki zamiar tworcow gry. Raczej jako mily przerywnik miedzy wielkimi tytulami.
01.07.2016, 08:12 UTC
dzięki za info, obie gry zakupię w przyszłości
może kogoś zainteresuje kto ma tylko podstawkę - ED:H w promocji na steam http://store.steampowered.com/app/441340/
06.07.2016, 16:23 UTC
To wprawdzie nie steam, ale jak dają prawie za darmo coś z taką ilością treści... no to chyba trzeba brać:
Pillars Of Eternity Hero Edition za ok. 8 złotych!
GalNet RADIO: http://listen.radionomy.com/galnet.m3u
06.07.2016, 17:11 UTC
radziłbym uważać, Robinus poczytaj komentarze poniżej oferty, aby się nie naciąć
06.07.2016, 17:32 UTC
Generalnie ze stronami takimi jak Kinguin i G2A trzeba uważać, bo często sprzedawane są tam kradzione klucze
zdarzało się, że producenci potem dezaktywowali te klucze, tak zrobił bodajże Ubisoft i własnie twórcy Pillarsów.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
06.07.2016, 18:40 UTC
ja uzywam cjs-cdkeys, nie moge powiedziec zlego slowa. kiedys kupilem konto na XBONE z GTA, zawiesili mi konto na XBLIVE, refund z cjs dostalem w kilka minut.
08.07.2016, 12:32 UTC
Jeśli ktoś grał w Limbo, albo w Ori, to obowiązkowa pozycja. Gra jeszcze mroczniejsza niż Limbo. Naprawdę POLECAM
http://store.steampowered.com/app/304430/agecheck
11.07.2016, 01:40 UTC
Do tych którzy pytali o Homeworlda - dla samego klimatu warto kupić. Za 120 złotych dostajemy naprawdę wypasioną edycję, jedyną taką na świecie. Wszyscy zazdroszczą Polakom na grupie Facebookowej do której należę. Kampania nie jest oszałamiająco długa (za pierwszym podejściem na normalu 12 godzin), ale intensywna, nie ma dłużyzn. Bardzo fajne modele jednostek, industrialny wygląd sił koalicji i nowoczesny, wręcz kosmiczny design Gaalsienów. Brakuje trochę trójwymiarowego pola walki z poprzednich części, ale wykorzystywanie wysokości do zwiększania siły ataku i obrony swoich oddziałów też jest bardzo fajne. Podoba mi się to co zrobili ze statkiem matką, czyli lądowym lotniskowcem. To nie jest bezbronny pojazd produkcyjny, a ciężko uzbrojona platforma artyleryjska która przy odpowiednim zarządzaniu energią może sama wygrywać bitwy. Istnieje pewne szczątkowe budowanie bazy, można stawiać sensory, wieżyczki obronne i pola minowe, które są w stanie faktycznie pomóc (bez sensora krążownik artyleryjski musi polegać na zwiadzie). Bardzo podoba mi się nowy styl cutscenek. Soundtrack jak zawsze doskonały, Paul Ruskay stanął na wysokości zadania. Gra działa dość stabilnie, nie zauważyłem bugów ani problemów graficznych (poza ewentualnym przenikaniem się największych machin na wąskich przestrzeniach). Problemem może być też znalezienie graczy do pobrania w multi, a także dość niewielka liczba map.
Zalety +Klimat +Grafika +Fabuła +Muzyka +Kolejna gra z tego uniwersum! Wady -Dość krótka -Okazjonalne błędy -Pustawy multiplayer Podsumowując wszystko - polecam zakup. To naprawdę świetna, dobrze zrobiona gra.
![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Nowe gry warte polecenia. | josel666 | 21 | 14,086 |
04.04.2021, 11:03 UTC Ostatni post: josel666 |
|
| [VR] Polecane gry i programy na Vive/Rift | Mathias Shallowgrave | 178 | 204,104 |
12.05.2019, 17:50 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
| Z innej beczki. Gry na Androida. | USSER-PL | 5 | 8,001 |
06.09.2018, 17:20 UTC Ostatni post: ShiMan |
|
| Gry przeglądarkowe - polećcie coś! | Mathias Shallowgrave | 14 | 16,453 |
07.07.2018, 09:07 UTC Ostatni post: Fenyl de Lechia |
|
| [PC] Kto chce gry Paradox? (m.in. Stellaris, Pillars of Eternity) | ryczypior | 16 | 16,891 |
05.02.2018, 15:06 UTC Ostatni post: ryczypior |
|