Opakowanie zastępcze Shout Box
No i gramy z pedałem Ronaldo w ćwierćfinale Biggrin Zmiażdżymy Portugalię Biggrin

Angielski taki piękny Biggrin
Gasze światło Wink - Dobranoc
No to jedziemy z CG do porannej kawki. Wcozraj zaczynały mi tam wyskakiwać misje masakra za 6.9kk, więc to jest fiansowa bonanza Smile
Dzisiaj chyba im się kasa skończyła Smile

Ale miłego ciupania. 4,8mln = 5%
to super bo rano miałem 4.5, teraz już będzie więcej jak oddam, easy money Smile

Przechodzą sami siebie, mam misję za 12 milionów, plus dwie za 3 i 5, do tego zarobiłem 5.7 i za top 5% jest 28kk a będzie więcej bo wieczorem próg zostanie  wbity, ciekawe czy sie będzie wtedy można zapisać do Imperialnego CG i tam powtórzyć zabawę Smile

[Obrazek: UVQnTRL.png]
Znowu dzisiaj latam sobie między Sothis a Ceos (świetnie się tam zarabia) i znowu co jakiś czas wywala mi błąd z serwerem. Pisałem do supportu kilka dni temu i na razie bez odzewu.
@Baton, o Ty federasie jeden!
Nie jestem Federas tylko Dusigrosz, ide za kasą Smile Chyba pod względem czas/kasa to był najlepszy CG jaki zrobiłem, włącznie z misjami mi wyszło coś 65 milionów a grałem pewnie ze 4 godziny Smile
tanio się sprzedałeś Biggrin

Nie wspierałem i nie będę wspierał tych hipokrytów. Mam nadzieję że jak wrócą Thargoidzi to nimi zajmą się na początku.
Chociaż, pewnie zaczną od światów granicznych.... także Rise with Us !!!

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości