Ankieta: Czy chciałbyś mieć możliwość przeglądania forum przez Tapatalk na urządzeniach mobilnych?
Tak
Nie
Co to jest Tapatalk? O_o
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Tapatalk
Takie zapytanie techniczne mam, czy nie byłoby problemem zaimplementowanie Tapatalk'a na naszym forum? Ułatwiłoby to zdecydowanie czytanie forum na urządzeniach mobilnych.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Jest w planach Smile Sam używam Tapatalka, świetna appka do forum. Muszę się jednak doedukować, bo gdzieś obiło mi się o uszy, że ma jakieś luki bezpieczeństwa (kilku adminów na dużych forach pisało mi o tym). Ale ogólnie jestem na tak! Smile
Odpowiedz
Sprowadza się to do rejestracji forum na tapatalk.com i wgraniu pluginu do forum.
https://siteowners.tapatalk.com/landing/register

Panel
https://siteowners.tapatalk.com/forums/dashboard

Dodawanie forum, wypełnić najlepiej wszystkie rubryczki
https://siteowners.tapatalk.com/forums/c...n=newforum

Po dodaniu forum z panelu będziemy mogli pobrać plugin do forum.
Odpowiedz
Ale wykopałeś wątek! Dzięki za przypomnienie - dodam do listy To Do Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Palce mnie już bolą od motywu PC na 5-ciocalowym ekranie i to dlatego głównie Smile
Odpowiedz
Osobiście nie lubię tapatalka i irytuje mnie jak fora z tego korzystają. Tapatalk jest pośrednikiem, uzależnianie się od czynnika pośredniego nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem.

Używam forum na 4.6" cegłofonie i nie stanowi to żadnego problemu.

Zamiast iść w tapatalka, jako krok w stronę tych co mają problem (ja nie mam) - proponuję wrzucić responsywny styl, który będzie się dostosowywał do wielkości ekranu. To dużo lepsze rozwiązanie, bez pośredników.
Roboty tyle samo - zamiast wrzucanai pluginu do patatajca, wruca się plugin/styl RWD.

Na swoim forum (90 tyś userów) w 2008 roku była kupoburza o tapatalca. Nie ma i nie będzie. RWD też nie wrzuciłem (bo nie było wtedy). Malkontenci w końcu kupili smartfony 5" (wtedy takich nie było) i problem zniknął Smile

Na 5" klepanie postów czy trolling na shoutbox nie stanowi żadnego problemu przy obecnej skórce. Jak ktoś nie umie to niech się nauczy szybko pisać (ja nawet ze słowników nie korzystam).
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Proponuję ankietę Smile Wtedy będzie wiadomo co użytkownikom będzie lepiej pasować.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Użytkownicy zawsze wszystko chcą, nie znaczy że jest to dobre Wink Zasada much Wink
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Przypominam, że na TT nie ma shoutboxa Smile

Dodałem ankietę.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Cytat:Dodałem ankietę.

Czy można jeszcze zmienić pytanie ankiety na takie: Czy chciałbyś mieć możliwość przeglądania forum przez Tapatalk na urządzeniach mobilnych?
Jeżeli chodzi o używanie Tapatalka to jestem na tak bo mam tam przypisane inne fora i brakuje mi tylko naszego.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości