Liczba postów: 163
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
Platforma:
CMDR: Debren
Generalnie w tej polce cenowej sa 3 sprzety: x52, x56 i t16000m i kazdy z nich ma swoje wlasne bolaczki.
Jak masz szczescie, to we wszystkich przypadkach bedzie to "podlaczam i gram", jak pecha to dowolny z nich zademnstruje swoje narowy.
W przypadku x56 to glownie apetyt na prad i moze zajsc koniecznosc znalezienia odpowiedniego gniazda, albo uzycia zasilanego huba usb.
Posiadam X56 od 6 lat i jestem bardzo z niego zadowolony - jednak trzeba mieć na uwadze fakt, że 90% tego czasu spędzam na eksploracji, gdzie raczej jest spokojne latanie a nie szarpanie jak w walce. Często muszę go kalibrować i już się przyzwyczaiłem do tego, że przed odpaleniem elity odpalam stronkę z testem joya i sprawdzam, czy któraś z osi nie pływa - gdyź nie jest miłym doświadczeniem zobaczyć kręcący się statek wokół swojej osi po odpalonej grze np we wnętrzu stacji.
Jedyna "większa"" awaria jaką miałem - to urwany jeden z plastikowych kołeczków podtrzymujących przycisk dwukierunkowy na przepustnicy - po zastosowaniu kleju dwuskładnikowego - wszystko działa należycie.
No i musisz mieć na uwadze, że drążęk jest dość duży i jeśli masz mniejszą dłoń to może być dla ciebie niewygodny
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 5
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: Alkazzator
RSI Handle: -
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Na dzień dzisiejszy, także zajmuje się tylko eksploracją, ale w niedalekiej przyszłości chciałbym też wyszkolić się w walce. Sprzęt musi być wielozadaniowy ze tak powiem.
Zmiana jest niezbędnym procesem wszelkiej egzystencji.— Spock