Przedstaw się
Cześć,

Jestem Ostach. Zacząłem grać bodaj w 2017 ale potem przyszła przerwa związana z obowiązkami rodzinnymi. Teraz wykorzystując całą moją wolę i skrawki wolnego czasu wracam do gry i zacząłem farmić materiały dla inżynierów.

Cele:
Budowa krążownika szos, strażnika uciśnionych i pognębionych górników i handlarzy - Anaconda na high res i misje różnego rodzaju
Budowa myśliwca do zabójstw na zlecenie - Chieftain na CZ
Wsparcie Kościoła kosmicznego kota w HR 17.

mam nadzieję, że pogram teraz więcej i dowiem się sporo z forum. 

pozdro
Odpowiedz
Cześć

Patryk, rocznik 89, Dolnyśląsk

Ogólnie zajmuję się tworzeniem symulatorów dla wojska a po godzinach gry. Do forum dołączyłem żeby poznać i pograć z ludźmi, którzy też lubią dręczyć się Star Citizenem Wink Nie wiem dlaczego ale większość moich znajomych odbija się od tego tytułu Biggrin. Lubię grać roleplayowo żeby trochę oderwać się od rzeczywistego świata.

Pozdrawiem
Odpowiedz
Cześć Wszystkim,

rocznik '79, w ED gram jakieś 3 tygodnie, kiedyś grałem w First Encounters, bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do forumowiczów, że natknąłem się na tę grę, i trochę żałuję, że udało się to dopiero teraz.

Pozdrawiam  Smile
Marcin
Odpowiedz
(08.11.2022, 10:56 UTC)microbion napisał(a): Cześć Wszystkim,

rocznik '79, w ED gram jakieś 3 tygodnie, kiedyś grałem w First Encounters, bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do forumowiczów, że natknąłem się na tę grę, i trochę żałuję, że udało się to dopiero teraz.

Pozdrawiam  Smile
Marcin

Oho, kolejny bumer Biggrin

Jeśli pamiętasz FFE, to trafiłeś doskonale. A że późno? Gra jest bardziej kompletna i dopracowana, przed Tobą tysiące godzin zabawy! Nie ma czego żałować Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Cześć ekipo.

Jestem Zbyszek, rocznik 82. Mieszkam w południowo-zachodniej części polski w małej miejscowości o nazwie Bolesławiec. Jestem uzależniony od gier już od 14 roku życia.
Zainteresowania? Nie mam pojęcia. Wszystko się tak jakoś pozmieniało, że już sam nie wiem co mnie bawi, co irytuje, a co wnerwia. Granie w gry to nie hobby. To już jest nałóg. Od fajek nie byłem tak uzależniony jak od gier. No może jeszcze kawa jest nałogiem. Co prawda nie zmieniam ich często bo szkoda wywalać kasę na wciąż nowe tytuły, skoro stare wciąż bawią. No i gier na rynku jest tyle, że nie wiadomo gdzie ręce włożyć.
Robiłem kiedyś filmy zawodowo i pracowałem w mediach (telewizji). Fajna robota, ale w końcu przyszedł czas na zmiany.
W Elitce znalazłem się trzy lata temu i od tamtego czasu zaglądałem do niej sporadycznie. Sami wiecie jak to jest. Tytuł mnie przygniótł swoim rozmachem i wolnością. No i granie za pomocą klawiatury i myszki nie sprawiało takie przyjemności co teraz na X56.
Od kilku tygodni gram częściej i JAKOŚ sobie radzę. A przynajmniej tak sądzę.

o7 i do zobaczenia wśród gwiazd.
Odpowiedz
Cześć

Mam na imie Krzysztof. Nie grałem w tą grę . To moje początki. Przesiadlem się z serii X. No i jestem calkowicie zamotany. Zaczołem w tą Odyssey. Przeszedłem pierwszą wprowadzającą misje gdzie po jej zakonczeniu ląduje w bazie. No i sie zaczeły dla mnie problemy typu : gdzie jest Hangar ?, gdzie statek ? Przez pomyłkę wziolem jakies taxi które wiwiozło mie na jakąś wieś jednej z planet układu. Tam ciągłe próby skanowania przez wiesniaków. No to zlekceważyłem rolnika w kombinezonie. Kosekwencją był pierwszy zgon. Potem szukanie sposobu opuszczenia wiochy i wieśniaków w kombinezonach ze skanerami. O cud i radość niesamowita. Trafiłem na opcję by mój statek do mnie przyleciał. Bo już myślałem że to koniec mojej kariery w grze. Cała ta przeprawa kosztowala mnie z 10.000 k. Zobaczymy co dalej się będzie działo. Mam pytanko o Joysticki THRUSTMASTER. jestem w posiadaniau kija Thrustmaster TCA Airbus no i jeszce spodziewam sie przepustnicy z innego zestawu Thrustmaster T16000M FCS. Mam odnosnie tego polączenia pytanie. Gdzie znajdę pliki kofiguracyjne tego zestawu ?. Znalazłem taką stronę : https://edrefcard.info/list. Jest tam dużo różnych konfiguracji ale nie do kija jakiego posiadam (Thrustmaster TCA Airbus) tylko zestawu T16000M FCS. Czy instalując ustawieniia z zestawu T16000M FCS (pzrepustnica i kij) bedzie po małych modyfikacjach mi chodzić z moim innym kijem ?. Czy może ktoś mi w tym pomóc i doradzić jaką kofigurację zainstalować. może ktoś ma i może udostępić?.
Odpowiedz
z joyami to pewnie ktoś inny pomoże, a co do samej gry - pytaj smiało , mamy tu dużo działów na forum. Zapraszamy tez na discord, informacje znajdziesz w dziale rekrutacji. Nawet jeśli nie zamierzasz w tej chwili do nas dołaczyć, wbijaj na discord.
Odpowiedz
Zapraszam na szkolenie odysejowe Smile
Grindy. Techniki. Skradanki. Uklady baz. Inżynierka.
Daj znac na priv na disco jak mialbys ochote Smile
Odpowiedz
Cześć,

jestem Łukasz, jutro kończę 30 lat pochodzę ze Śląska. Grę posiadam z darmowego rozdawnictwa Epica i szczerze to nigdy wcześniej o niej nie słyszałem. Dopiero jakiś filmik Arasza na GryOnline o Fuel Rats mnie zaciekawił tematem. Pierwszy kontakt z grą miałem kilka miesięcy temu i po przerwie wracam do odkrywania kosmosu. Zawsze lubiłem grać w szeroko pojęte gry kosmiczne pokroju Homeworld, Stellaris, drzewiej grywałem we Freespace ale niewiele pamiętam z tych zamierzchłych czasów.

Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedz
Dżemdobry,

Tomek, jeszcze 29 lat, Warszawa.
Na co dzień naprawiam rzeczy, troche buduje z klocków lego, i ogólnie interesuje się tą bardziej nerdowską stroną popkultury- transformersy, star wars, marvel i takie tam. Od zawsze fan SF- wychowany na Juliuszu Verne, Stanisławie Lemie i podobnych. Miałem kilka podejść do EVE online, ale tamto jakoś mnie nie wciągnęło.
Na ten moment wylatane około 100h, więc coś niecoś już o grze wiem Tongue
Odpowiedz