Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
jak już to ja kopie platynę, rzadko schodzi poniżej 290 za beczkę. a w kilak godzin ukopiesz cały magazyn

a i do kopania najlepsza jest corveta ;D

ale wczoraj trafiłem na pierścień fajny - 3 hotspoty LTD i 2 hotspoty VO w jednym. plus kilka innych rzadszych.
szkoda że tak daleko od bańki.. ale jak się już dorobię carierka to się tu wybiorę na kopanko.
Odpowiedz
kopac mozna wszedzie, tak naprawde w zasięgu jednego skoku lotniskowcem kopiesz co chcesz, ile chcesz i masz spokój.
Odpowiedz
no ale najpierw trzeba się dokopać cariera hihi
Odpowiedz
(01.06.2022, 20:52 UTC)MistyPL napisał(a): no ale najpierw trzeba się dokopać cariera hihi

Cześć

Jestem obecnie poza bańką, jak chcesz mogę Ci wypożyczyć swojego do czasu aż nie wrócę.
Zatankujesz go i wyślę gdzie chcesz Smile

o7
[Obrazek: 51626.jpg]
Odpowiedz
Mój Ojciec mawiał :

" auta, kosiarki, żony i Cariera się nie pożycza"

Smile

Ale dzieki za tak  wspaniałą propozycję  !
Odpowiedz
Witam was skrzydlaci.
Ktoś z was posiada Odyssey Official Soundtrack ? może ktoś sie wypowiedziec na ten temat czy warte to monety ?
Odpowiedz
(02.06.2022, 07:50 UTC)Deathczort napisał(a): Witam  was skrzydlaci.
Ktoś z was posiada Odyssey Official Soundtrack ? może ktoś sie wypowiedziec na ten temat czy warte to monety ?

O! Puścili to osobno? Gdzie można zanabyć?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Posiada Smile
Na steamie do nabycia.
Szczerze mówiąc, to na razie za bardzo się nie wypowiem, bo od długiego czasu leci mi w samochodzie soundtrack z Wiedźmina 3, ale jeśli ktoś lubi ambient to na pewno warto.
[Obrazek: 240414.jpg]
Odpowiedz
(02.06.2022, 11:26 UTC)Szumak napisał(a): Posiada Smile
Na steamie do nabycia.
Szczerze mówiąc, to na razie za bardzo się nie wypowiem, bo od długiego czasu leci mi w samochodzie soundtrack z Wiedźmina 3, ale jeśli ktoś lubi ambient to na pewno warto.

Oryginalny soundtrack z ED świetnie nadaje się do długiej jazdy autostradą. Tam są 3 płytki, z czego jedna to combat, który już nie do końca się zgrywa z jazdą, ale dwie pozostałe robią robotę Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
czasami combat też się może przydać - szczególnie podczas korków na A4 pod Legnicą i Wrocławiem
Smile
Odpowiedz