Przedstaw się
o kolega lubi postrzelać Smile
Odpowiedz
o7 Piloci

Janek z Krakowa się kłania, rocznik 01. W Elite Dangerous gram od końca 2020 roku z małymi przerwami. Powoli odnajduję się w grze i uznałem że pora przestać latać solo i czas znaleźć przyjaznych pilotów z którymi razem możemy podbić cały kosmos.

Jestem technikiem informatykiem studiujący i (jeśli czas na to pozwoli) zapalonym graczem. Mam dużą wiedzę o różnych grach i uwielbiam zagłębić się w ich lore.
Uwielbiam gotować , robić słodkie napoje jak i również ciasta. Moje inne zainteresowanie to słuchanie muzyki (uwielbiam Power Metal, Eurobeat jak i również klasyczne polskie utwory).

Jeśli chodzi o to co robię w Elite to w sumie wszystko : od eksploracji po walkę.
Jednak ostatnio sprzedałem mój waleczny statek na rzecz zakupienia Pythona pod zbieranie surowców i ich import.
Staram się w tej dziedzinie najpierw dostać rangę Elite

Cóż jak na razie to wszystko
Pozdrawiam was cieplutko i do miłego zobaczenia. Smile
Odpowiedz
Witam Wszystkich .
Mam na imię Marek mam 35 latek i prócz dużo obowiązków w domu i w pracy uwielbiam Kosmos i wszystko co z nim związane. W Elite Dangerous gram od czasu jak gra pojawiła się na platformie Xbox. Tam też poznałem tajniki gry. Rok temu zawitałem na platformie PC gdzie oczywiście mogłem całą podroż po Galaktyce zacząć od nowa Smile
Prócz ED uwielbiam Serie Diablo jak i Battlefield. Nie pogardzę również dobrym filmem .
Pozdrawiam Wszystkich i do zobaczenia w Kosmosie o7
"To Pewna Śmierć... Nikłe szanse powodzenia.. Ale na co czekamy??"
[Obrazek: 67g3s84.png?6]
Odpowiedz
Cześć Skrzydlata Husario.
Jestem ze Śląska, rocznik 78. Interesuje się nowinkami technicznymi, lubię też pograć. Od niedawna wciągnęła mnie elita ale że z angielskim jestem na bakier znalazłem to forum, które bardzo mi pomogło w ogarnięciu podstaw. Cały czas się uczę (jak nasz prezydent ). Mam nadzieje że miło spędzimy czas w elicie i na forum. Pozdrawiam wszystkich.
Odpowiedz
Witam.

Moje imię Paweł, rocznik 91. Województwo Lubuskie. Od około 7 lat jeżdżę w transporcie międzynarodowym. W prawie każdej wolnej chwili siedzę przy Konsoli lub moich motocyklach. Gram we wszystkie duże gierki na PS jak i Xboxie, ostatnio odkryłem ED i mnie wzięło na maxa mimo, że nie tykam nie spolszczonych gier bo chce z nich wyciągać jak najwięcej a z angielskim u mnie lipa. Pozdrawiam Smile
Odpowiedz
Maciej. Rocznik 07'. Ambitny uczeń klasy 8. W Elite gram od niedawna ale już większość umiem. Biggrin
Odpowiedz
No to zapół roku będziesz nas uczył o tajnikach ED Smile
Odpowiedz
(15.12.2021, 16:40 UTC)MAGNUM354 napisał(a): No to zapół roku będziesz nas uczył o tajnikach ED  Smile

kto wie czy nie będę pomagał początkującym Smile bo wam to raczej nie
Odpowiedz
(15.12.2021, 16:06 UTC)Maciejson napisał(a): Maciej. Rocznik 07'. Ambitny uczeń klasy 8. W Elite gram od niedawna ale już większość umiem. Biggrin

Odważnie. 

Ja po 5000 godzinach nadal dowiaduję się co chwilę nowych rzeczy o Elite Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Cześć Wszystkim! Z tej strony Dominik, Orwellowski rocznik kłania się w pas. Uwielbiam książki, filmy i ogólnie tematykę sci-fi, ale na Elite trafiłem dopiero podczas zeszłorocznego Lockdownu gdy córka miała zdalne zadania z przyrody i solidną zajawkę dotyczącą mapy nieba (autoreklama). ED okazało się doskonałym narzędziem do zobrazowania tego co na tą chwilę nieosiągalne. Tak już zostało, latamy sobie rodzinnie po kosmosie (choć już się trochę nudzi). Dlaczego się zapisałem? W sumie przypadkiem, podczas wczorajszej obróbki zdjęć w tle na twitchu leciał Imperialista Rootst_rat, który to w pewnym momencie zaprezentował wątek "O czym szumią Gwiazdy" na Husarskim forum. Nooo! To mnie "wzięło"! Choć jeszcze nie udało mi się go odnaleźć to czuję, że może trochę odżyje moja przygoda w frontierowskim uniwersum. Aktualnie mam przelatane ok 500h, ale w większości w przestrzeni.
Odpowiedz