Liczba postów: 58
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Karinka
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Zaraz będę w HR 8444. Zobaczymy co Wy tam porabiacie :>
"To be ELITE...A dizzying prospect. And a nerve-racking one, with all that it implies of not just fighting off free-booters, but of spending time as a bounty hunter, delibrately hyperspacing into dangerous planetary systems and waiting for the pirates to come to you; LOOKING for trouble, in other words, boosing your combat status to the maximum by advertising yourself to killers, and outgunning them."
Liczba postów: 4
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Lord Czart
Byłem w HR 8444 i cisza.
Gdzie dalej lecieć?
O to jest pytanie.
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: KORAL1989
Witam, swoją przygodę z ED zacząłem niedawno, jako że obecnie macie do odwołania zamkniętą rekrutację do frakcji nad czym ubolewam i mam nadzieję gdy to się zmieni będę mógł wstąpić w wasze szeregi, to do tego czasu postanowiłem zmierzyć się z innym problemem i liczę na pomoc i poradę bardziej doświadczonych graczy, otóż obecnie jestem w systemie Dromi i mam jeszcze startowego sidewinga co się zaraz zmieni bo chce kupić cobre mk3, jednak narazie na tym sidewingu próbowałem wytyczyć na mapie galaktyki drogę do husarskiego systemu HR 8444 jednak takiej drogi nie mogę wytyczyć i tu pytanie, nie mogę tego zrobić bo: zasięg skoku mojego statku jest za mały i odległości między gwiazdami są za dalekie do skoku czy poprostu mam tak daleko że komputer pokładowy mojego statku nie jest w stanie wytyczyć takiej trasy i jak już jutro kupię tą cobre to będę mógł wyruszyć w kilku dniową podróż w wasza stronę czy jednak muszę zaopatrzyć się w jeszcze jakieś inne systemy które taką podróż mi umożliwią? Jako że zapraszacie do waszego systemu to zadaje to pytanie tutaj i jeżeli jest to złe miejsce to przepraszam i proszę o przeniesienie go w bardziej odpowiednie miejsce?
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: josel666
Ustaw moze trase na mapie na economy route.Jak nie pomoże to chyba masz za mały skok.
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: KORAL1989
Dzięki za rady, faktycznie do sidewinga fuel scopu nie zakładałem bo latałem nim tylko do najbliższych systemów żeby na cobre zarobić więc może dlatego nie wytyczyło mi trasy a do waszych sektorów, aż tak bardzo mi się nie spieszy skoro rekrutacja zamknięta więc na trasie chciałem ponabijać sobie odznaki federacji i imperium więc będę u was za jakiś tydzień może dwa o ile przeżyje tyle?