Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Doczytałem sobie trochę więc już wiem co włączyłem i jak ustawić kamerę. Dzięki. 

Zastanawiam się jeszcze czy coś się stanie jak statku nie schowam do hangaru, ale to sobie przetestuję przy okazji. Może też btw znajdę sposób na odfiltrowanie cen z systemów do których nie mogę wlecieć  Smile
Odpowiedz
Nic si enie stanie jak zostawisz statek na padzie, ale... zalecamy opuszczanie statku na dół jeśli chcesz wyjść z gry. Szczególnie w bardziej ruchliwych systemach. Nie raz zdarzyło mi się że ktoś znajomy "zajmował" landing pad na którym miałem wylądować a wiedziałem że niedawno wyszedł z gry.. Smile
Odpowiedz
Czyli jak gram solo to nie ma to znaczenia. Dobrze wiedzieć
Odpowiedz
Husaria nie gra solo, co najwyżej w prywatnej grupie .
Odpowiedz
Nie zauważyłem, że to miejscówka tylko dla członków Husarii. Już się stąd zabieram, żeby zamieszania nie robić. 
Przepraszam za problem
Odpowiedz
echh. zero poczucia humoru - zupełnie tak jak ja Smile
Odpowiedz
(31.07.2020, 17:47 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Husaria nie gra solo, co najwyżej w prywatnej grupie .

Nie wiem, skąd to przeświadczenie, Magnum Tongue Wiele osób z TWH gra w Solo.

(31.07.2020, 20:54 UTC)Tloluvin napisał(a): Nie zauważyłem, że to miejscówka tylko dla członków Husarii. Już się stąd zabieram, żeby zamieszania nie robić. 
Przepraszam za problem

To jest miejsce dla każdego. Nie robisz żadnego zamieszania Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Dawno nie grałem i albo nie pamiętam albo coś się zmieniło. Czy jak mój statek ulegnie zniszczeniu to startuje z najbliższej bazy? Wcześniej startowałem z ostatniej w której byłem.
Odpowiedz
jakoś tak, dawno nie zginąłem Smile
Odpowiedz
Odradzasz się na ostatniej stacji/miejscu gdzie wylądowałeś (w sensie bazy planetarne, fc, itp, jak wylądujesz po prostu na planecie to się nie odrodzisz tam), nawet jak jesteś daleko w kosmosie to to tak działa.
Podobno mnie ktoś kiedyś widział
Odpowiedz