Fujin Tea i Broo Tarquin
Exclamation 
Uszanowanie.
Mam problem, z którym kompletnie sobie nie mogę poradzić, mimo obejrzenia wielu filmów na ten temat.
Chodzi mi o odblokowanie kolejnego inżyniera a dokładnie o Broo Tarquin.
Spełniłem wszelkie jego wstępne wymagania, dostałem od niego zaproszenie i aby zakończyć proces odblokowania muszę mu dostarczyć "Fujin tea" i to mam problem, który najzwyczajniej mnie przerósł.
Doczytałem, jak i również na discordzie powiedzieliście mi że muszę udać się do systemu FUJIN na jedyną tam znajdującą się stację FUTEN SPACEPORT.
Doleciałem, wchodzę do sklepu a tam spotyka mnie taki oto widok!
https://zapodaj.net/8e60a99023a5a.jpg.html
Bym zrozumiał, jakby tylko tej herbaty nie było, ale akurat w tym sklepie nie ma kompletnie nic...
Pomyślałem, może jakieś filtry mi się włączyły, więc wyłączałem i włączałem wszelkie możliwe - nie pomogło
Później resetowałem grę, wiadomo, czasami coś się nie zaczyta - nie pomogło
Poleciałem tam kilka razy w różnych odstępach czasu - nie pomogło
Taki stan rzeczy utrzymuje się od wczoraj

I pytanie, ja coś jeszcze muszę coś zrobić czy to błąd czy mam czekać na coś, o czym nie mam pojęcia...
Nadmieniam że oglądając przeróżne filmiki na ten temat to inni na tych filmach mają przeważnie 15 tej herbaty, ale co ważniejsze, mają inną ofertę (jak normalnie w innych sklepach w innych systemach, ja dosłownie nie mam nic.
Ktoś pomoże lub ktoś wie o co chodzi?
Odpowiedz
Ciekawe - zacznę od tego że po herbatke najlepiej leciec we dwie osoby - kupisz te 15 sztuk - i potem juz nie mozesz ponieważ to towar RARE - rzadki . Musisz siepozbyć z ładowni i dopieromozesz kupić następną partię.
I w tym momencie właśnie potrzebujesz druga osobe - twój kolega wlatuje - kupuje 15 sztuk - wylatuje na te 10 km od stacji - wyrzuca - ty zbierasz - i masz już 30 sztuk Smile
Powtarzacie az zbierzesz potrzebną ilość i dopiero wtedy lecisz do inżymiera ( żeby nie latać sześć razy tylko raz ) .

Co do twojego problemu z całkowicie pustym sklepem - nie grasz przypadkiem na lanczerze od Bety ? wtedy nie wszystko moze działać..
Druga opcja - system jest w stanie wojny i market jest niedostepny? Chyba juz sie kiedyś z czymś takim spotkałem - pewnie zaraz ktoś mnie poprawi jesli się myle Smile
Trzecia opcja - wogule coś jest nie tak - mnie wywaliło z gry i od kilkunastu minut nie mogę się połączyć - moze to własnie to ?
Odpowiedz
(13.04.2020, 11:57 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Ciekawe - zacznę od tego że po herbatke najlepiej leciec we dwie osoby  -  kupisz te 15 sztuk - i potem juz nie mozesz ponieważ to towar RARE - rzadki . Musisz siepozbyć z ładowni  i dopieromozesz kupić następną partię.
I w tym momencie właśnie  potrzebujesz druga osobe - twój kolega wlatuje - kupuje 15 sztuk - wylatuje na te 10 km od stacji - wyrzuca - ty zbierasz - i masz już 30 sztuk Smile
Powtarzacie az zbierzesz potrzebną ilość i dopiero wtedy lecisz do  inżymiera ( żeby nie latać sześć razy tylko raz ) .

Co do twojego problemu z całkowicie pustym sklepem - nie grasz przypadkiem na lanczerze od Bety ? wtedy nie wszystko moze działać..
Druga opcja - system jest w stanie wojny i market jest niedostepny?  Chyba juz sie kiedyś z czymś takim spotkałem - pewnie zaraz ktoś mnie poprawi jesli się myle Smile
Trzecia opcja - wogule coś jest nie tak - mnie wywaliło z gry i od kilkunastu minut nie mogę się połączyć - moze to własnie to ?

To, jak stakować tą herbatę to wiem, mogę to na upartego i sam zrobić bo i takie filmiki były, lecz akurat chciałbym dojść do tego "problemu" Smile
Pierwsza opcja odpada, jeszcze ani razu nie odpaliłem bety (mało tego, na Inarze pokazuje mi dokładnie to samo co wam pokazałem na screenie)
ad2
System nie jest w stanie wojny (też to brałem pod uwagę) aktualnie i od momentu z mojego problemu (czyli od wczoraj) jest w stanie  - Investment
ad3
Problem się ciągnie już ponad 24h bo od wczoraj od godzin południowych jest dokładnie tak samo...

Już nawet myślałem że musze może repe wbić dla kontrolującej frakcji, lecz i to nic nie zmieniło (jakby miało cokolwiek zmienić), mimo że już tam mam "ally"
Siedzę w tym systemie i liczę chyba na cud... i rozkładam ręce...
Odpowiedz
W Fujin jest stan awarii infrastruktury. Trzeba najpierw naprawić szkody i powinno wrócić do normy.
[Obrazek: 2kXP4Jt.png?3]
Jestem pewien, że wszechświat jest pełen inteligentnego życia. Jest tylko zbyt inteligentne, żeby się tutaj zjawić. 
Arthur C. Clarke 
Odpowiedz
(13.04.2020, 12:42 UTC)Maciej1982 napisał(a): W Fujin jest stan awarii infrastruktury. Trzeba najpierw naprawić szkody i powinno wrócić do normy.

Jakoś można się do tego przyczynić/przyspieszyć? czy po prostu - czekać...?
Odpowiedz
Wg eddb potrzebują generatorów i water purifiers. Trzeba pozwozic na stację i powinno ruszyć ale ile to potrwa nie mam pojęcia. Widzę PP się nudzi chyba ostatnio
Jestem pewien, że wszechświat jest pełen inteligentnego życia. Jest tylko zbyt inteligentne, żeby się tutaj zjawić. 
Arthur C. Clarke 
Odpowiedz
Tak to wygląda jak Maciej pisze - obleciałem trzy inne systemy z rarami i tam towar jest.
Odpowiedz
Maciej1982 napisał(a):W Fujin jest stan awarii infrastruktury. Trzeba najpierw naprawić szkody i powinno wrócić do normy.
Jak mogę to wprowadzić w Kamitrze? Biggrin Biggrin
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
(13.04.2020, 13:17 UTC)Scarlet Yuri napisał(a):
Maciej1982 napisał(a):W Fujin jest stan awarii infrastruktury. Trzeba najpierw naprawić szkody i powinno wrócić do normy.
Jak mogę to wprowadzić w Kamitrze? Biggrin Biggrin

Maciej jest dobry w psuciu stacji, może się podzieli?
[Obrazek: 15654.jpg]
Odpowiedz
Ej ja jeszcze infrastruktur nie psułem. Ale to całkiem niezły myk by był jakby tylko lotniskowce mogły przewozić rary
Arthur C. Clarke 
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości