![]() |
|
Fujin Tea i Broo Tarquin - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Fujin Tea i Broo Tarquin (/showthread.php?tid=5977) Strony:
1
2
|
Fujin Tea i Broo Tarquin - Iluvatar - 13.04.2020 Uszanowanie. Mam problem, z którym kompletnie sobie nie mogę poradzić, mimo obejrzenia wielu filmów na ten temat. Chodzi mi o odblokowanie kolejnego inżyniera a dokładnie o Broo Tarquin. Spełniłem wszelkie jego wstępne wymagania, dostałem od niego zaproszenie i aby zakończyć proces odblokowania muszę mu dostarczyć "Fujin tea" i to mam problem, który najzwyczajniej mnie przerósł. Doczytałem, jak i również na discordzie powiedzieliście mi że muszę udać się do systemu FUJIN na jedyną tam znajdującą się stację FUTEN SPACEPORT. Doleciałem, wchodzę do sklepu a tam spotyka mnie taki oto widok! https://zapodaj.net/8e60a99023a5a.jpg.html Bym zrozumiał, jakby tylko tej herbaty nie było, ale akurat w tym sklepie nie ma kompletnie nic... Pomyślałem, może jakieś filtry mi się włączyły, więc wyłączałem i włączałem wszelkie możliwe - nie pomogło Później resetowałem grę, wiadomo, czasami coś się nie zaczyta - nie pomogło Poleciałem tam kilka razy w różnych odstępach czasu - nie pomogło Taki stan rzeczy utrzymuje się od wczoraj I pytanie, ja coś jeszcze muszę coś zrobić czy to błąd czy mam czekać na coś, o czym nie mam pojęcia... Nadmieniam że oglądając przeróżne filmiki na ten temat to inni na tych filmach mają przeważnie 15 tej herbaty, ale co ważniejsze, mają inną ofertę (jak normalnie w innych sklepach w innych systemach, ja dosłownie nie mam nic. Ktoś pomoże lub ktoś wie o co chodzi? RE: Fujin Tea i Broo Tarquin - MAGNUM354 - 13.04.2020 Ciekawe - zacznę od tego że po herbatke najlepiej leciec we dwie osoby - kupisz te 15 sztuk - i potem juz nie mozesz ponieważ to towar RARE - rzadki . Musisz siepozbyć z ładowni i dopieromozesz kupić następną partię. I w tym momencie właśnie potrzebujesz druga osobe - twój kolega wlatuje - kupuje 15 sztuk - wylatuje na te 10 km od stacji - wyrzuca - ty zbierasz - i masz już 30 sztuk ![]() Powtarzacie az zbierzesz potrzebną ilość i dopiero wtedy lecisz do inżymiera ( żeby nie latać sześć razy tylko raz ) . Co do twojego problemu z całkowicie pustym sklepem - nie grasz przypadkiem na lanczerze od Bety ? wtedy nie wszystko moze działać.. Druga opcja - system jest w stanie wojny i market jest niedostepny? Chyba juz sie kiedyś z czymś takim spotkałem - pewnie zaraz ktoś mnie poprawi jesli się myle ![]() Trzecia opcja - wogule coś jest nie tak - mnie wywaliło z gry i od kilkunastu minut nie mogę się połączyć - moze to własnie to ? RE: Fujin Tea i Broo Tarquin - Iluvatar - 13.04.2020 (13.04.2020, 11:57 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Ciekawe - zacznę od tego że po herbatke najlepiej leciec we dwie osoby - kupisz te 15 sztuk - i potem juz nie mozesz ponieważ to towar RARE - rzadki . Musisz siepozbyć z ładowni i dopieromozesz kupić następną partię. To, jak stakować tą herbatę to wiem, mogę to na upartego i sam zrobić bo i takie filmiki były, lecz akurat chciałbym dojść do tego "problemu" ![]() Pierwsza opcja odpada, jeszcze ani razu nie odpaliłem bety (mało tego, na Inarze pokazuje mi dokładnie to samo co wam pokazałem na screenie) ad2 System nie jest w stanie wojny (też to brałem pod uwagę) aktualnie i od momentu z mojego problemu (czyli od wczoraj) jest w stanie - Investment ad3 Problem się ciągnie już ponad 24h bo od wczoraj od godzin południowych jest dokładnie tak samo... Już nawet myślałem że musze może repe wbić dla kontrolującej frakcji, lecz i to nic nie zmieniło (jakby miało cokolwiek zmienić), mimo że już tam mam "ally" Siedzę w tym systemie i liczę chyba na cud... i rozkładam ręce... RE: Fujin Tea i Broo Tarquin - Maciej1982 - 13.04.2020 W Fujin jest stan awarii infrastruktury. Trzeba najpierw naprawić szkody i powinno wrócić do normy. RE: Fujin Tea i Broo Tarquin - Iluvatar - 13.04.2020 (13.04.2020, 12:42 UTC)Maciej1982 napisał(a): W Fujin jest stan awarii infrastruktury. Trzeba najpierw naprawić szkody i powinno wrócić do normy. Jakoś można się do tego przyczynić/przyspieszyć? czy po prostu - czekać...? RE: Fujin Tea i Broo Tarquin - Maciej1982 - 13.04.2020 Wg eddb potrzebują generatorów i water purifiers. Trzeba pozwozic na stację i powinno ruszyć ale ile to potrwa nie mam pojęcia. Widzę PP się nudzi chyba ostatnio RE: Fujin Tea i Broo Tarquin - MAGNUM354 - 13.04.2020 Tak to wygląda jak Maciej pisze - obleciałem trzy inne systemy z rarami i tam towar jest. RE: Fujin Tea i Broo Tarquin - Scarlet Yuri - 13.04.2020 Maciej1982 napisał(a):W Fujin jest stan awarii infrastruktury. Trzeba najpierw naprawić szkody i powinno wrócić do normy.Jak mogę to wprowadzić w Kamitrze?
RE: Fujin Tea i Broo Tarquin - TRAWA - 13.04.2020 (13.04.2020, 13:17 UTC)Scarlet Yuri napisał(a):Maciej1982 napisał(a):W Fujin jest stan awarii infrastruktury. Trzeba najpierw naprawić szkody i powinno wrócić do normy.Jak mogę to wprowadzić w Kamitrze? Maciej jest dobry w psuciu stacji, może się podzieli? RE: Fujin Tea i Broo Tarquin - Maciej1982 - 13.04.2020 Ej ja jeszcze infrastruktur nie psułem. Ale to całkiem niezły myk by był jakby tylko lotniskowce mogły przewozić rary |