Liczba postów: 81
Liczba wątków: 15
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: -Iluvatar- (PC)
I_L_U_V_A_T_A_R_ (PS4)
IluEruu (xbox)
.png) .png) .png) .png) .png)
Skoro taki fajny temat jest to i ja się troszkę odsłonię 
Me imię to Arek.
Trafiłem tu do Was dzięki filmikom na YT taktującym o poradniku totalnym do ED.
Mój rocznik to 77, serie Elity znam od czasów C-64 (a może to była Amiga... sam już nie wiem do końca), gdzie tam się łupało w Elite.
Na mym pokładzie posiadam uzurpatora dowódcę w postaci żony jak i jej dwóch przybocznych w postaci dzieciaków 
Generalnie pochodzę z południowo-zachodniej części naszego pięknego kraju, a dokładniej spod okolic Opola, lecz nasz kraj postanowił mnie wysłać na kresy wschodnie, abym tak kontynuował swoją misję na rzecz bezpieczeństwa naszego państwa i w ten oto sposób wylądowałem w miejscowości Chełm (jak ktoś z okolic to można się umówić na przysłowiowe piwo) 
Jestem/byłem żołnierzem sekcji rozpoznawczej i tylko tyle mogę napisać (oczywiście mógłbym więcej, ale wtedy musiałbym się u was zjawić i was zastrzelić) 
Cóż więcej mógłbym napisać... jak są jakieś pytania to chętnie odpowiem a tymczasem witam całą społeczność
(21.02.2020, 22:01 UTC)Iluvatar napisał(a): Generalnie pochodzę z południowo-zachodniej części naszego pięknego kraju, a dokładniej spod okolic Opolaść 
Nysa się kłania. W Opolu studiowałem kiedyś
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
Musimy awansować tego gościa od Poradnika Totalnego - od groma nowych graczy nam ściągnął
Dla początkujacych pilotów małe przypomnienie - mamy w grze skrzydło specjalne HKL - Husarski Korpus Logistyczny - który posiada też własny kanał głosowy na discordzie - zapraszamy.
Zajmujemy się ogólną pomocą początkujacym - skupiamy się na pomocy przy zarobieniu większej ilości gotówki ( abyście bez obaw o zniszczenie statku mieli na wykup ) albo abyście mogli zakupić coś lepszego. Pomagamy też w zdobywaniu podstawowych materiałów dla inzymierów. Tylko jeden warunek - odezwijcie się na discordzie - info jak do nas dołączyć macie w poradnikach.
22.02.2020, 19:28 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.02.2020, 19:28 UTC przez Pajk.)
To musimy stworzyć jakieś nowe stanowisko, z tego co pamiętam, to był Hetman Wielki Koronny, a potem to już tylko Król. To co - koronujemy Cię @Mathias Shallowgrave?
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
a co tam się go pytać będziemy, trzeba tylko jakiś tron przygotowąć z mieczy... a nie to już było... może z stopionych kryształów Painitu ?
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: euze
Cześć!
Jestem Mateusz z Torunia, mam 34lata w elitke gram od c64 ale w dangerouse mam wbitych raptem kilka godzin. Na codzień gram w il2 box i Borderlandsy.
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 4
Reputacja:
6
Platforma:
CMDR: AchernarPL
RSI Handle: -
Cześć wszystkim.
Mam na imię Arek, rocznik 88.
Mieszkam w okolicach Krakowa - dokładniej to Miechów. Na co dzień pracuję jako programista, głównie PHP.
Z zainteresowań to głównie astronomia, gry typu RPG oraz oprócz tego motocykle, książki w tematyce fantasy i trochę fotografia.
W Elitkę zacząłem grać jakoś dwa lata temu z mniejszymi lub większymi przerwami. Obecnie nie mam za wiele czasu na grę, ale jak tylko znajdę chwilkę to staram się choć trochę polatać.
Pozdrawiam wszystkich. LLAP
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: ANGELAANITA
Jako nowa osoba na forum witam wszystkich i pozdrawiam. Na imię mam Robert, rocznik 1985 , zajmuje się informatyką w biurze, serwisem sprzętu, kosztorysami, przetargami i zamówieniami publicznymi. Zainteresowania to : oczywiście sprzęt komputerowy i mocny overclocking, wszelkie militaria i technika wojskowa wraz z historią , technika rakietowa i kosmiczna wszelkiej maści  medycyna i dietetyka. W Elite gram raptem tydzień , wcześniej Kerbal Space Program , Arma 3 , War Thunder , DCS Digital Combat Simulator, Total War Warhammer, Stationeers, Hearts Of Iron i inne tytuły głównie RPG, strategie, symulacje. Zawsze chętnie pomogę w optymalizowaniu i tuningowaniu kompa i "zabawie" z sterownikami
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Sterdy_89_Szakal
Witam wszystko
Paweł z tej strony. Mieszkam w Gdyni, pracuje jako kosztorysant. W Elite gram na PS4 zazwyczaj po pracy i weekendami. Mam nadzieje ze sie tutaj zadomowie na dłużej
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Koniak
Witam,
mam na imię Marcin rocznik 87 w Elite gram od paru dni i coraz bardziej mi się podoba. Zawodowo zajmuje się sprzedażą wyposażenia salonów groomerskich. W grach zawsze byłem nastawiony na maksymalny progres i tak też jest z Elite. Z chęcią dołączę do doświadczonych graczy, którzy wspomogą radami.
|