Ustawić to w Settings - masz dwa tryby - w standardzie HUD z napisami na niebiesko - analyse mode (działa DSS), pomarańczowymi - combat mode (działają bronie i inne pierdoły) - ja mam ustawione na H w klawiaturze, nie wiem, czy to jest ustawienie standardowe
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: MARIUSZ77
(03.01.2020, 20:45 UTC)Pajk napisał(a): Ustawić to w Settings - masz dwa tryby - w standardzie HUD z napisami na niebiesko - analyse mode (działa DSS), pomarańczowymi - combat mode (działają bronie i inne pierdoły) - ja mam ustawione na H w klawiaturze, nie wiem, czy to jest ustawienie standardowe
Dziękuję Ci. Jutro to sprawdzę i dam znać czy dalej radę ?
Liczba postów: 4
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: MARIUSZ77
(03.01.2020, 22:18 UTC)Mariusz77 napisał(a): (03.01.2020, 20:45 UTC)Pajk napisał(a): Ustawić to w Settings - masz dwa tryby - w standardzie HUD z napisami na niebiesko - analyse mode (działa DSS), pomarańczowymi - combat mode (działają bronie i inne pierdoły) - ja mam ustawione na H w klawiaturze, nie wiem, czy to jest ustawienie standardowe
Dziękuję Ci. Jutro to sprawdzę i dam znać czy daję radę ?
Działa!!! Dzięki!!!!
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Nadya El'Amin
(03.01.2020, 20:45 UTC)Pajk napisał(a): Ustawić to w Settings - masz dwa tryby - w standardzie HUD z napisami na niebiesko - analyse mode (działa DSS), pomarańczowymi - combat mode (działają bronie i inne pierdoły) - ja mam ustawione na H w klawiaturze, nie wiem, czy to jest ustawienie standardowe
Standardowo jest pod "M"
Liczba postów: 79
Reputacja:
11
Platforma:
CMDR: HeIlrider
Stwierdziłem, że pora uzupełnić codex o kilka anomalii, codex zarówno w grze jak i w EDSM twierdził, że w systemach Anaulus, HIP 15310 i Shibboleth
mogę znaleźć kilka z nich, jednak po przeskanowaniu systemu FSSem nie znalazłem ani jednej, no dobrze, codex twierdził, że zależnie od anomalii można je znaleźć wokół planet lodowych, minimum 2600ls od gwiazdy, wokół planet amoniakowych, oraz w pasach asteroid, przeszukałem więc wszystko korzystając z tych wskazówek- ponownie nic.
Robię coś nie tak, czy to kolejne problemy frontiera?
Musisz lecieć do planet poniżej 1000 ls.
Reputacja:
11
Platforma:
Podlatywałem tak blisko planet, jak tylko się dało, dalej nic
(06.01.2020, 20:53 UTC)Hellrider napisał(a): Stwierdziłem, że pora uzupełnić codex o kilka anomalii, codex zarówno w grze jak i w EDSM twierdził, że w systemach Anaulus, HIP 15310 i Shibboleth
mogę znaleźć kilka z nich, jednak po przeskanowaniu systemu FSSem nie znalazłem ani jednej, no dobrze, codex twierdził, że zależnie od anomalii można je znaleźć wokół planet lodowych, minimum 2600ls od gwiazdy, wokół planet amoniakowych, oraz w pasach asteroid, przeszukałem więc wszystko korzystając z tych wskazówek- ponownie nic.
Robię coś nie tak, czy to kolejne problemy frontiera?
Codex jest zabugowany i czasami podaje błędne informacje
Reputacja:
11
Platforma:
Cóż, chyba wolę taką informację niż to, że musiałbym krążyć wokół planety na ślepo licząc na jedną, malutką anomalię (chociaż do końca błędne to to nie jest, najwyżej nieaktualne, widziałem screeny anomalii z Alaunus, chyba, że po jakimś patchu to po prostu zniknęło i zostało w codexie).
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: SETHDESTRUCTOR
.png) .png)
Czołem Husarze.
Czy ktoś coś wie na temat wraku anakondy z raw minerałami w systemie Koli Discii , planeta C6 A ?
Byłem , ale nie miałem sygnału o miejscu po skanowaniu. Pzdr
|