04.04.2019, 20:56 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.04.2019, 09:53 UTC przez Pajk.)
No właśnie, niby łatwiej, ale trzeba pamiętać o skanowaniu. Lubiłem starą wersję SS.
Po analizie listy z permitami doszedłem do wniosku, że cała lista systemów nie jest do zdobycia tylko dlatego, że populacja w nich wynosi zero, czyli nie ma tam żadnej frakcji, która mogłaby dać permit do tego systemu, ale po chwili uznałem, że system może być pusty, jednak może mieć swoje"frakcje gdzieś obok - teraz to przeczeszę jeszcze EDDB.
Z całej wielkiej listy, która ma jeszcze niezdobyte permity i systemy są zamieszkałe zostąło mi to:
4 Sextantis - 14.455
CD-44 1695 - 5.200.000
HIP 54530 - 8.000.000
Luyten 347-14 - 6.699
Jeszcze raz poszukam, czy się nie uda zdobyć permitów do tych systemów, ale sądzę, że Tiliala była niezłym tropem, szkoda, że znów ślepym.
Chyba, że ta stacja gdzieś sobie wisi w ciemności obok zbadanego przez mnie księżyca Tiliala 4H.
Jak robiłem permity dla odznaki, to tak było, że trzeba najpierw było wbić allied z frkacją z systemu z permitem. Potem szło zadanie na permit - czasem nawet wcześniej, ale jako niedostępne ze względu na zbyt małą reputację. z 4 Sextantis jest na razie słabo - latam już kilka godzin i nic.
Raxxla bedzie dodana do gry gdy przyjdzia na to czas... szukac tego nie ma sensu.. przynajmniej tam mysle.. FD contentu jeszcze nie dodalo.