[ZAKOŃCZONA] ŚWIĄTECZNA PROMOCJA: 20% ZNIŻKI NA JOYSTICKI I HOTASY THRUSTMASTERA
Star 
[Obrazek: Vnbq3sK.jpg]

Gdzie kupić produkty ze zniżką?

Jak uzyskać zniżkę?
Przy opłacie zamówienia należy zaznaczyć opcję Mam kod rabatowy i wpisać kod TWH-ELITE.
 20% zniżki zostanie automatycznie naliczone. 

Czas trwania promocji: 
Od poniedziałku 10.12 do końca grudnia lub do wyczerpania zapasów.

Pytania:
Wszelkie pytania prosimy kierować bezpośrednio do sklepu: (+32) 775 27 00 / sklep@alsen.pl

Łączna ilość produktów objętych promocją:
Ponad 70

Lista produktów objętych promocją:
(Kliknij na obrazek, aby przejść bezpośrednio do strony produktu)

T.Flight X - HOTAS - PC + PS3
[Obrazek: HpQpF2U.png]

Warthog - HOTAS - PC
[Obrazek: xQBxUjw.png]

T.16000M FCS - Joystick - PC
[Obrazek: Lhlowbp.png]

T.16000M FCS - HOTAS - PC
[Obrazek: IZHx18x.png]

Słuchawki Gaming Y-350CPX 7.1

[Obrazek: bTge8na.png]

-- ALSEN NIE OBSŁUGUJE PRZESYŁEK ZAGRANICZNYCH --
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Rewelacja.
Widzę, że narodziła się nowa "Husarska Świąteczna Tradycja" Wink
ps.
Oczywiście darowanemu koniowi ... i tak dalej ale tańsze sprzęty (tak do 500+) w wyjściowych cenach sklepowych podejrzanie "trochę" wysokie patrząc na ceneo.pl
I tu mam pytanie:
Czy ktoś odwiedzał sklep ALSEN w zeszłym tygodniu?
Czy aby wzorem "Polskiego Black Friday" nie nastąpił przed promocyjny wzrost cen?
Tak tylko pytam bo w zeszłym roku taki numer zrobili w trakcie promocji i konieczna była interwencja Hetmana u Thrustmastera Wink
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
I hope not, bo się rzuciłem jak szczerbaty na suchary i warthog już do mnie leci Wink
Odpowiedz
Jak patrzę na te ceny, to jestem lekko w szoku. 3 lata temu kupowałem Warthoga za 1300 zł i było to dla mnie drogo. Teraz cena wyjściowa to 1.800 - 1.900 zł.
Odpowiedz
W ciula lecą pewnie jak zwykle...
Odpowiedz
Ceny wyższe niż ostatnio :/ podziękowałem

czyli typowe "polskie black friday"
[Obrazek: coLdRBJ.png][Obrazek: 38390.png]

Odpowiedz
Sprawdziłem ceny. I wszędzie tyle kosztuje: https://www.ceneo.pl/9603734

Wzrost cen w stosunku do zeszłego roku jest raczej normalny, biorąc pod uwagę wzrost wszelkich kosztów pośrednich (chociażby transport) oraz wzrost ceł na linii USA-UE, a Thrustmaster to firma ze Stanów.
Odpowiedz
Nie chodziło mi absolutnie o wzrost cen w tym sklepie. 20% zniżki w porównaniu do cen konkurencji to dobra okazja, więc na Twoim miejscu też bym brał. Super akcja, brawa dla Hetmana!.
Nawet, jeśli w przypadku innych produktów ceny mają zawyżone, to i tak wychodzi taniej - trzeba po prostu sobie porównać.

Miałem na myśli jednak wzrost o ponad 40% w ciągu 3 lat, a to już jednak sporo. W 2016 mieliśmy deflację, a w 2017 - 2% inflację. Kursy, inne sprawy, wszystko rozumiem, ale ponad 40%? Tak szybko, to się nasze społeczeństwo nie bogaci. Po prostu jak spojrzałem, ile to dziś kosztuje, to się trochę zdziwiłem (i na tym kończę offtop Wink ).
Odpowiedz
Idea jak najbardziej słuszna, bo HOTASY nam się po prostu należą Biggrin
Niestety to oferta nie dla mnie, bo Thrustmastera T1600 już mam, a chętnie bym się przymierzył do Saiteka X52 Pro. Może za rok... Smile
[Obrazek: 129764.png]

Odpowiedz
Mam X52 Pro a chętnie bym przytulił 16000 Hotas.
Odpowiedz