Ankieta: Takie wraki to:
Norma
Jakiś event
[Wyniki ankiety]

Wrak na outpoście?
Lecę sobie po bańce, i ni z tego, ni z owego wpadłem do systemu Bunus ' owego  Biggrin
[Obrazek: e4aaa5f6b7b9.jpg]
Ciekawość mnie zeżarła skąd taka nazwa i szybko udałem się do outpostu poczytać co tam ciekawego mają w tym systemie.
Jak doleciałem moją Sardynką na odpowiedni padzik udałem się moim sefliedronem na małą sesję zdjęciową.
Zaznaczę, że działo się to w wymiarze P-S-4 i z racji innych praw fizyki pojmieszało mi się sterowanie i jakoś tak przeleciałem przez stację (NOCLIP mode on*) i oczom moim ukazał się wrak. Pierwszy raz zauważyłem wrak na stacji ( nie licząc własnych po zestrzeleniu, w wyniku gwałtu na mailslocie).
Czy ktoś z Was już takie widział? Może rozpoznajecie te kształty?? Sama nazwa systemu jest ciekawa, a z wrażenia nawet nie przeczytałem co tam na stacji piszczy.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Zaciekawiłeś mnie. Zobaczę na mapce galaktyki czy to jest na stałe, czy jakiś easter egg który się pojawia sam Biggrin

EDIT:
No system dalej jest, więc pozostaje kwestia czy jeśli bym tam poleciał to wrak dalej będzie Biggrin
[Obrazek: 89334.png]
Odpowiedz
Takie wraki widziałem na innych outpostach, więc raczej nic wyjątkowego.
Nie troszczycie się zbytnio o jutro. Macie do tego prawo. Ale nie uskarżajcie się, gdy jutro was zaskoczy.
John Brunner
Odpowiedz
No cóż. Ja nie znalazłem wraków Sad
[Obrazek: 89334.png]
Odpowiedz
Może na PS4 są specjalne służby utylizujące takie złomy
Odpowiedz
Jest to częsta sprawa, niestety nic nadzwyczajnego.
Ale i tak jestem ciekaw po co one są.
 Jakieś lore?

[Obrazek: sm5WKca5LuDRNoMcAmP3NvnvK8AcAOxqW1tKMYDX...07576e3c8e]
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
raczej norma.... na kilka takich natrafiłem ... i to nawet już jakoś rok temu Smile
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
Ale dlaczego te wraki tam leżą? Outposty nie rotują, więc nie ma tam sztucznego ciążenia. Ten wrak powinien odlecieć, a jeżeliby outposty obracały się wokół własnej osi, tym bardziej powinien odlecieć, bo jest po zewnętrznej stronie Wink
Odpowiedz
magnesy ja trzymają Wink
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
Takie tam lore. Komuś lądowanie nie wyszło i przy.... ziemnił za mocno..
Odpowiedz