Odrobina pomocy
Cześć i czołem.

Utknęło mi się w systemie Deciat. Poleciałem do inżyniera a, że brakowało mi funduszy na kraika zasiedziałem się tam. Po kupnie wymarzonego statku i przetransportowania go do stacji chciałem się troche pobawić nim i wziąłem sobie kilka misji bo akurat wojna w systemie. Przeceniłem swoje umiejętności i nie za bardzo uleprzonego kraika. Zginęło mi się 2 razy i musiałem spieniężyć swój type-7 za 20 mil żeby nie stracić statku. Problem w tym że w kraiku mam zasięg skoku niecałe 8LY i nie za bardzo jestem w stanie nawet handlować więc została mi walka. Pytanie czy któremuś z was nie chciało by się podlecieć do mnie za jakieś 2 - 3 h i pomóc mi porobić trochę misji wojennych żeby uzbierać trochę funduszy??

Z poważaniem
Ditrex Smile
Odpowiedz
Jeśli znajdę czas, to podlecę dziś wieczorem. Jaki masz nick w grze?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Pod wieczor moge wpasc. Z walki jestem srednia (tez Krait) ale moge podleciec w razie czego. Ewentualnie uzbroic conde, jest eksploracyjna ale tez da sie nia walczyc :p
 [Obrazek: 9PMTnVa.png]
Odpowiedz
Po godzinie 20 bedę w domu i chetnie też podlece. Tylko ze zamiast walczyć to przywiozę ci trochę towaru który sobie sprzedaż
Odpowiedz
Zadzieram kiece i lece. Hmm jak dzieci będa spac. Jakies rare pozbieram po drodze. Koło 23 MOŻE będę.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Nick w grze to Ditrexx z tego co pamiętam, dzięki za tak liczny odzew Smile
Odpowiedz
Ja już jestem w Deciat. Chętnie pomogę tylko napisz gdzie cię można znaleźć?
Siedzisz na jakiejś stacji czy sobie gdzieś latasz?
[Obrazek: 129764.png]

Odpowiedz
(24.09.2018, 15:04 UTC)Pitulek napisał(a): Ja już jestem w Deciat. Chętnie pomogę tylko napisz gdzie cię można znaleźć?
Siedzisz na jakiejś stacji czy sobie gdzieś latasz?

chwilowo oglądam film z kobietą ^^ ale tak siedze na stacji z kilkoma misjami. Tej głównej jak będę w grze to dam znać jaka to stacja
Odpowiedz
spoko juz wiemy Smile
tylko żebyś był w grze i zaproszenia do znajomych przyjął - inaczej się nie znajdziemy w grze.
Odpowiedz
(24.09.2018, 16:12 UTC)Ditrexx napisał(a): chwilowo oglądam film z kobietą ^^ ale tak siedze na stacji z kilkoma misjami. Tej głównej jak będę w grze to dam znać jaka to stacja

Ja rozumiem, że są w życiu sprawy ważne i mniej ważne. Film z kobietą zalicza się do tych ważniejszych.
Ale jak masz w planach oglądanie filmu, to nie zawracaj nam głowy pisaniem o pomoc.
Napisz dopiero wtedy, gdy będziesz miał czas aby tą pomoc przyjąć.
[Obrazek: 129764.png]

Odpowiedz