Przedstaw się
Witamy nowych pilotów!

P.S. @Poturbowany222 - w TWH mamy graczy na wszystkich platformach, jak najbardziej włączając w to PS4. Chyba nawet jakiś Mac czy dwa się trafią Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
To jest w ogóle elite na maca? Surprised
Odpowiedz
(04.04.2018, 11:54 UTC)Calvarian napisał(a): To jest w ogóle elite na maca? Surprised

Tak, ale bez Horizons Smile
--

Odpowiedz
Tam lądowanie odbywa się na maca-nego
Odpowiedz
Witam wszystkich.

Z imienia Piotr, w galaktyce Nanoparsec.
Czterdzieści i parę na liczniku. Zaczynałem przygodę z Elite lore w dawnych czasach od Frontier: Elite II, a potem długo, długo nic.
Wielki powrót do Elite Dangerous i miłość od pierwszego "cała naprzód" na moim HOTASie i głośnikach na full Smile

Fan nurkowania technicznego, dobrych i wymagających gier i poprawnej polszczyzny Wink
Obecnie zakotwiczony w Poznaniu.

W ED na średnim poziomie (chyba Smile ).
Chieftain do pstrykania i ASP eksploracji. Zbieram na pierwszą Condę.
Obecnie zainteresowany większym zanurzeniem się w społeczną stronę ED.

Do zobaczenia w HR 8444.

07 CMDRS!
Odpowiedz
(05.04.2018, 11:55 UTC)Nanoparsec napisał(a): Fan (...) poprawnej polszczyzny

Witamy! Heart Biggrin
--

Odpowiedz
Serwus , jestem nowym adeptem pilotażu , na taka grę czekałem dłuuugo ... więc mam nadzieję , że z Waszą merytoryczną pomocą , czas nauki skrócę do minimum ... pozdrawiam Wszystkich .. szczególnie Hetmana .. za pomoc .
Odpowiedz
Witam serdecznie Husarzy. Trafiłem tutaj prosto z kosmosu heh.
Zawitałem na stację Hammel Orbital w poszukiwaniu słynnych Kamitra Cigars. Zakupiłem 15 sztuk ze dwa dni temu i juz nigdy nie pojawiły się na rynku. A latam tu regularnie, dzięki fajnym misjom transportowym na pobliskie HIPy już przegrindowałem 2 rangi w Imperium Smile
Jako szefowie tu na miejscu pewnie macie dojścia, chcialbym zakupić 35szt Kamitra Cigars.
Pozdrowienia.
CMDR SIMON DUN
EDIT. For the Mug! For the Cutter!
Odpowiedz
Ponownie zawitałem do Waszego portu i bez problemu zakupiłem te cygara. THX anyway
Odpowiedz
Dzień dobry

CMDR legion_ldz. Platforma PS4.
Gra praktycznie od premiery na tej platformie z większymi i mniejszymi przerwami.
W chwili obecnej w drodze do centrum.....a później wróci do bombla zakupić swoją pierwszą Condę..
Odpowiedz