06.11.2015, 19:20 UTC
Jest możliwość dodanie gwiazdek pod nickiem na forum (patrz: konto Administratora). Domyślnie były włączone, usunąłem je jednak bo nie przepadam za segregacją i ideą stopniowania w grupie (powoduje to wrażenie "lepszy/gorszy" IMHO).
Ale mogę włączyć z powrotem, jeśli podoba się Wam ten pomysł (pamiętam, że kilka osób o tym gdzieś wspominało).
Np.: Hetman 5 gwiazdek, Rotmistrz 4, Husarzy 3, Dyplomaci z innych group 1.
Piszcie Wasze opinie.
To byłaby tylko taka "ranga" na forum przy nicku, oczywiście nigdzie indziej nie byłoby tego widać.
Ale mogę włączyć z powrotem, jeśli podoba się Wam ten pomysł (pamiętam, że kilka osób o tym gdzieś wspominało).
Np.: Hetman 5 gwiazdek, Rotmistrz 4, Husarzy 3, Dyplomaci z innych group 1.
Piszcie Wasze opinie.
To byłaby tylko taka "ranga" na forum przy nicku, oczywiście nigdzie indziej nie byłoby tego widać.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Ja zasadniczo podzielam zdanie Mathiasa. Bardziej do mnie przemawia system reputacji i grupy (jako nazwy bez stopniowania - np Skryba) i właśnie na tym budowanie tego o czym pisze Palmer. Nie wiem czy nazwy grup mogą być kolorowe bo to dało by narzędzie dalszego podziału np na funkcje forumowe, główne zainteresowania w grze lub jakie tam się inne wymyśli.