Własna holo reklama
Oglądając nowy filmik ObsidianAnt zwróciłem uwagę, że wspomniał o konkursie na holo reklamę w grze, to może tak jakiś spec od grafiki by coś zmontował odnośnie np. cygar w Kamitra.
Chociaż pewnie pomysłów będzie więcej ;>

Więcej info:
https://forums.frontier.co.uk/showthread...een-Advert

Powodzenia!

o7
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz
Wspominałem o tym w zeszłym tygodniu na discordzie, ale na forum nie zginie Smile
Odpowiedz
Czyli coś w stylu The Winged Hussars Kamitra Cigars reklamowane przez samą Herę Tani?

EDIT: lub Bar 11 Parsecs
[Obrazek: 26492.png][Obrazek: coLdRBJ.png]

Amor patriae nostra lex
Odpowiedz
Cygara TWH nie przejdą - nie ma być nic związanego z frakcjami, a nazwa cygar jest ustalona Smile Natomiast gdyby ktoś zaprojektował reklamę Baru to byłby sztos.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
@Elll może? Nie wiem na ile jesteś ogarnięty w te klocki.
Odpowiedz
(18.04.2018, 09:53 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Cygara TWH nie przejdą - nie ma być nic związanego z frakcjami, a nazwa cygar jest ustalona Smile Natomiast gdyby ktoś zaprojektował reklamę Baru to byłby sztos.

Nie napisali nic o zakazie reklamowania frakcji jako takich... zabronili jedynie reklamy rekrutacji do frakcji.

Cytat:You can be as creative as you like as long as the image is related to Elite Dangerous. We’re not looking for faction recruitment posters, but general themes can include exploration, Superpower propaganda, ingame brands, and galaxy-wide initiatives. That said, these rules are flexible and if you have an incredible idea, please feel free to submit it!
Poza tym Kamitra Cigars i 11 Parsecs Bar to marki ingame i to właśnie jest dozwolone.

Amor patriae nostra lex
Odpowiedz
Kamitra Cigars jak najbardziej - The Winged Hussars Kamitra Cigars już nie Smile Myślę, że bar ma największą szansę.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Dobra, co trzeba zrobić?
Odpowiedz
Ja tak przypomnę tylko Wink
[Obrazek: sDm63fD.gif]
Brzydactwo, ale nie umiem Smile Może coś w ten deseń?
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
(18.04.2018, 21:28 UTC)ryczypior napisał(a): Ja tak przypomnę tylko Wink
[Obrazek: sDm63fD.gif]
Brzydactwo, ale nie umiem Smile Może coś w ten deseń?

Z tego co wywnioskowałem, a orłem englisza nie jestem. to nie może być animowany.

Amor patriae nostra lex
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości