26.04.2017, 11:58 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.04.2017, 11:58 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Żeby nie robić offtopu w wątku z Ark...
Mi kiedyś dopiero po 2 miesiącach od zakupu na G2A przyszło powiadomienie, że blokują moją licencję, bo została zakupiona przy pomocy kradzionej karty.
Miałem taką sytuację 2 razy i od tamtej pory przestałem tam kupować. To samo Kinguin - niedawno pojawiła się tam nielegalna kopia ED do kupienia (potwierdzone przez FDEV), więc serwis trafił od razu na moją czarną listę.
Wolę zapłacić więcej i mieć spokój oraz czyste sumienie
(26.04.2017, 11:51 UTC)szarik napisał(a):(26.04.2017, 11:35 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Meh, G2A i Kinguin są na mojej czarnej liście, nie kupuję tam. No nic, wypłata była, to się chyba szarpnę
Z asarinem na G2A kupiliśmy - trzeba tylko brać od sprawdzonych sprzedawców...
Mi kiedyś dopiero po 2 miesiącach od zakupu na G2A przyszło powiadomienie, że blokują moją licencję, bo została zakupiona przy pomocy kradzionej karty.
Miałem taką sytuację 2 razy i od tamtej pory przestałem tam kupować. To samo Kinguin - niedawno pojawiła się tam nielegalna kopia ED do kupienia (potwierdzone przez FDEV), więc serwis trafił od razu na moją czarną listę.
Wolę zapłacić więcej i mieć spokój oraz czyste sumienie
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)