[SPRZEDAM] Commodore 64 + akcesoria
Cześć. Niestety muszę powietrzyć trochę szafy na wiosnę, znów mam coś dla konsererów... czli komodę 64.

W zestawie

1)C64 - sprawne, po czyszczeniu i recapie (recap=wymiana kondensatorów elektrolitycznych na nowe).
2)Nowy zasilacz, robiony (na Śląsku) na zamówienie
3)SD2IEC, czyli emulator stacji dyskietek w obudowie + karta 2GB z grami (nie jest oczywiście zapchana po brzegi)
4)Kabel DIN8->cinch do telewizora/monitora
5)Magnetofon Datasette 1530 z oryginalnym pudełkiem i pokrywą. Także po czyszczeniu i recapie
6)Płyta główna od innego C64, która może posłużyć za dawcę niektórych układów. Niestety, brakuje na niej SIDa, VICa oraz kwarcu.
7)Kilka kaset
8)Black Boxa brak, trzeba dokupić we własnym zakresie.

Cena jaka mnie interesuje to 500zł lub 550zł razem z joyem.

[Obrazek: ieiRRD3.jpeg]

[Obrazek: TZ08bvw.jpg]

[Obrazek: AxTNAdi.jpg]

[Obrazek: vklPd8f.jpg]

[Obrazek: vln3HtW.jpg]

Całość zdjęć -> https://imgur.com/a/BxzE8jh

W razie czego, za małą dopłatą mogę dorzucić nowiutkiego (użyty może raz lub dwa) joya firmy Matt.

P.S. Na karcie SD powinna być pierwsza część Elite, ale uprzedzam: wtyczkę do BgS musicie polutować sobie sami Biggrin
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy

Odpowiedz
Rozumiem że tym cinchem to do współczesnego tv podepnę?
Odpowiedz
(28.02.2023, 20:08 UTC)Banson82 napisał(a): Rozumiem że tym cinchem to do współczesnego tv podepnę?
Jeśli TV ma gniazda RCA (tzw. cinch) to tak. Kabelek robiłem sam, może znalazłbym też przelotkę RCA/SCART, to mogę dorzucić.

Black boxa powinienem też za jakiś czas do niego mieć - pożyczyłem 3 lata temu Koledze spod Gliwic i ma do nie wrócić. Jeśli nie wróci prędko, to najwyżej go doślę. Cenę też przemyślałem, joya po prostu dorzucę w cenie - 500zł.

https://sklep.matt.com.pl/pl/p/Joystick-...mmodore/48

Czarno/czarny z czerwonym przyciskiem.
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy

Odpowiedz
Komoda zaklepana, biorę :-)
Odpowiedz
Super deal, gdyby nie moja obecna sytuacja, to pewnie bym się policytował Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(02.03.2023, 00:14 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Super deal, gdyby nie moja obecna sytuacja, to pewnie bym się policytował Biggrin

Deal'e z Dziadostwem zawsze na propsie. Paczka już w drodze Biggrin
Odpowiedz
Potwierdzam, deeal z @Dziadostwo na probsie Smile
Szkoda, że tak późno to wyczaiłem na forum ....
[Obrazek: p0nJHNW.png] 
Odpowiedz