13.08.2020, 14:41 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.08.2020, 00:20 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
W sierpniu pyknął mi roczek na Twitchu! Nawet nie wiem, jak to się stało! W ciągu tego roku dostałem mnóstwo wsparcia od wielu różnych osób i w różnej postaci. I bynajmniej nie mówię tutaj o pieniądzach, ale o poradach, wsparciu moralnym, pomocy technicznej, moderatorach, wspólnym graniu, rozdawaniu gier, siedzeniu ze mną do 6 rano na streamach itp. rzeczach 

Aby jakoś uczcić ten rok, postanowiłem zorganizować 24-godzinny stream - ale chcąc się również jakoś odwdzięczyć za pomoc, postanowiłem wesprzeć organizację, której już dawno chciałem jakoś pomóc. Ta organizacja to SpecialEffect, a zajmują się przystosowywaniem sprzętu gamingowego dla osób niepełnosprawnych. Robią naprawdę niesamowite rzeczy, od customowych kontrolerów po umożliwianie całkowicie sparaliżowanym osobom porozumiewanie się - i granie! - za pomocą wzroku.
Wszystko to całkowicie za darmo!
Na streamie będę prowadził zbiórkę na SpecialEffect i mam nadzieję, że się do mnie przyłączycie. Dodam, że osobiście znam człowieka, który stoi za SE, czyli Baza Floyda i wiem, że kasa, którą zbierzemy zostanie przeznaczona w 100% na ten szczytny cel. Zresztą, Baz Wam sam o tym opowie na streamie.
Właśnie! Bo oprócz grania będą też goście!
- Baz Floyd ze SpecialEffect.
- Allen Stroud - autor oficjalnej powieści Elite Dangerous "Lave Revolution", organizator Laveconu, a jednocześnie główny storywriter Phoenix Point - niedawno wydanej gry od SnapShot Games.
- Paul Crowther i Arthur Tolmie - Community Managers z Frontiera (sesja Q&A + konkurs skoków SRV)
- Cmdr Ozric i Cmdr Alex Turner z elitowego Buckyball Racing Club (Wyścig im. Mirosława Hermaszewskiego)
INFO & UPDATES: Discord (odrębny od TWH)
PLAN STREAMU: KLIK
SPECIAL EFFECT: KLIK
I na koniec mały wyciskacz łez

--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
PLAKAT![[Obrazek: xtgKPHZ.png]](https://i.imgur.com/xtgKPHZ.png)