OFICJALNY Say C.H.E.E.S.E.! 24-godzinny live stream! Do wygrania 5x UNIKATOWY paintjob + decal!

W sierpniu pyknął mi roczek na Twitchu! Nawet nie wiem, jak to się stało! W ciągu tego roku dostałem mnóstwo wsparcia od wielu różnych osób i w różnej postaci. I bynajmniej nie mówię tutaj o pieniądzach, ale o poradach, wsparciu moralnym, pomocy technicznej, moderatorach, wspólnym graniu, rozdawaniu gier, siedzeniu ze mną do 6 rano na streamach itp. rzeczach Smile

Aby jakoś uczcić ten rok, postanowiłem zorganizować 24-godzinny stream - ale chcąc się również jakoś odwdzięczyć za pomoc, postanowiłem wesprzeć organizację, której już dawno chciałem jakoś pomóc. Ta organizacja to SpecialEffect, a zajmują się przystosowywaniem sprzętu gamingowego dla osób niepełnosprawnych. Robią naprawdę niesamowite rzeczy, od customowych kontrolerów po umożliwianie całkowicie sparaliżowanym osobom porozumiewanie się - i granie! - za pomocą wzroku. 

Wszystko to całkowicie za darmo!

Na streamie będę prowadził zbiórkę na SpecialEffect i mam nadzieję, że się do mnie przyłączycie. Dodam, że osobiście znam człowieka, który stoi za SE, czyli Baza Floyda i wiem, że kasa, którą zbierzemy zostanie przeznaczona w 100% na ten szczytny cel. Zresztą, Baz Wam sam o tym opowie na streamie. 

Właśnie! Bo oprócz grania będą też goście! 
  • Baz Floyd ze SpecialEffect.
  • Allen Stroud - autor oficjalnej powieści Elite Dangerous "Lave Revolution", organizator Laveconu, a jednocześnie główny storywriter Phoenix Point - niedawno wydanej gry od SnapShot Games. 
  • Paul Crowther i Arthur Tolmie - Community Managers z Frontiera (sesja Q&A + konkurs skoków SRV)
  • Cmdr Ozric i Cmdr Alex Turner z elitowego Buckyball Racing Club (Wyścig im. Mirosława Hermaszewskiego)
Oprócz tego, na streamie będą inne atrakcje, m.in. będę miał do rozdania 5 UNIKATOWYCH!, inspirowanych logo SpecialEffect paczek Paintjob+Decal do Elite Dangerous. Nie można ich zdobyć w żaden inny sposób!

INFO & UPDATES:   Discord (odrębny od TWH)
PLAN STREAMU:   KLIK
SPECIAL EFFECT:   KLIK

I na koniec mały wyciskacz łez Smile

--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Hetmanowa jak zobaczyła plakat, który sobie zrobiłem, to złapała się za głowę i kazała się dopuścić do komputera na dzień Biggrin

Kochana żoneczka Heart Smile

--

Odpowiedz
Serdeczne dzięki dla wszystkich, którzy wsparli mnie i SpecialEffect! Heart

Udało mi się zebrać ponad 700 funciaków, co myślę, że nie jest złym wynikiem jak na streamera ze średnią 12 widzów przez rok czasu Smile

[Obrazek: unknown.png]
--

Odpowiedz
Zaczynam ciąć live na kawałki, gdyby ktoś chciał obejrzeć konkretny wywiad. 

Na początek Intro + Baz Floyd ze SpecialEffect:

--

Odpowiedz
Wywiad z FDEV

--

Odpowiedz