Nieprzeczytane posty
Witam, mam pytanie odnośnie mechaniki forum. Czy jest taka funkcja, że po zalogowaniu się chcę zobaczyć w nieprzeczytanych tematach nowe posty. Chodzi mi o to, iż gdy klikam temat przełącza mnie do posta którego jeszcze nie przeczytałem?
Odpowiedz
klinkij w niebieską strzałkę po lewej stronie tematu ;>
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz
Tak jak pan TP for my bung hole mówi :-)
Odpowiedz
a czy jest sposób by jak kliknę link to nie pojawiała się strona przejściowa z informacją, że zaraz nastąpi przekierowanie? To jest niesamowicie frustrujące - po kiego grzyba mam tracić czas na dodatkowa podstronę na której nic nie ma... wyłączcie to, bo mi się forum już nie chce czytać... cenie sobie swój czas...
Odpowiedz
Popieram przedmówcę.
Odpowiedz
Nie jestem pewien czy da się to wyłączyć. To jest czas dla silnika forum na wysłanie zapytania/polecenia do bazy danych.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Dziękuję za pomoc Smile
Odpowiedz
(23.02.2016, 08:50 UTC)szarik napisał(a): a czy jest sposób by jak kliknę link to nie pojawiała się strona przejściowa z informacją,  że zaraz nastąpi przekierowanie?  To jest niesamowicie frustrujące - po kiego grzyba mam tracić czas na dodatkowa podstronę na której nic nie ma... wyłączcie to, bo mi się forum już nie chce czytać...  cenie sobie swój czas...

Nie.
Odpowiedz
(27.02.2016, 12:09 UTC)teachmeter napisał(a):
(23.02.2016, 08:50 UTC)szarik napisał(a): a czy jest sposób by jak kliknę link to nie pojawiała się strona przejściowa z informacją,  że zaraz nastąpi przekierowanie?  To jest niesamowicie frustrujące - po kiego grzyba mam tracić czas na dodatkowa podstronę na której nic nie ma... wyłączcie to, bo mi się forum już nie chce czytać...  cenie sobie swój czas...

Nie.

szkoda - dziękuje za informacje

ps. chyba się przyzwyczaja do tego
Odpowiedz