Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: CMDR Valkirn
Ja osobiście mam nadzieje ze mechanika komunikacji będzie wprost przypominać ta z gier mmorpg, gdzie w ramach okna komunikacyjnego będzie prosty sposób na przełączanie się pomiędzy kanałami np: ogólny, szwardon, skrzydło itd. lub możne w formie dodatkowych filtrów.
Liczba postów: 99
Liczba wątków: 1
Reputacja:
24
Platforma:
CMDR: Unigenitus
Tak ma być, wynikałoby to z pokazu na streamie.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 9
Reputacja:
59
Platforma:
CMDR: Ulpian
Górnictwo wygląda fajnie, poziom urozmaicenia rozgrywki porównywalny z eksploracją.
Natomiast na squadronach się zawiodłem. W zasadzie to tylko taka wyodrębniona lista znajomych z oddzielnym kanałem na czacie. ZERO jakiejkolwiek nowej rozgrywki związanej ze szwadronami, bycie szeregowym członkiem nie daje kompletnie nic poza tagiem przy nazwie. Innymi słowy jest tak jak przewidywałem - brak lotniskowców spowoduje, że ta funkcja będzie na razie wydmuszką.
(06.11.2018, 12:06 UTC)Ulpian napisał(a): Górnictwo wygląda fajnie, poziom urozmaicenia rozgrywki porównywalny z eksploracją.
Natomiast na squadronach się zawiodłem. W zasadzie to tylko taka wyodrębniona lista znajomych z oddzielnym kanałem na czacie. ZERO jakiejkolwiek nowej rozgrywki związanej ze szwadronami, bycie szeregowym członkiem nie daje kompletnie nic poza tagiem przy nazwie. Innymi słowy jest tak jak przewidywałem - brak lotniskowców spowoduje, że ta funkcja będzie na razie wydmuszką.
Też się spodziewałem czegoś innego, ale dostaliśmy to co powiedzieli, nie ma co się czepiać. Czekamy na lotniskowce.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat